Samsung створила 64 мегапіксельну камеру для смартфонів

2 хв. читання
samsung photo

Samsung покращила камери смартфонів до рекордних 64 мегапікселів. Новинка отримала назву 64Mp ISOCELL Bright GW1 і продовжує лінійку датчиків з пікселями розміром 0.8 мкм, пише The Verge.

Особливості новинки:

  • Технологія Tetracell, групує пікселі в четвірки для захоплення більшої кількості світла в умовах недостатньої освітленості. Результат – яскраві знімки з роздільною здатністю 16 МП.
  • Технологія real-time high dynamic range (HDR), що забезпечує передачу динамічного діапазону в 100 дБ (людина бачить 120 дБ).
  • Система швидкого фазового автофокусу Super PD, запис відео Full HD з частотою 480 кадрів/сек.

Цього року очікують від Samsung флагманського смартфона Galaxy Note10. І є всі шанси, що саме він отримає нову просунуту камеру.

До речі, під час конференції Google I/O 2019 компанія Google оголосила про безліч цікавих нових функцій Android Q, одна з яких заміна Android Beam.

Нагадаємо, Google оголошує про новий спосіб доставки оновлень безпеки для Android для основних компонентів ОС. На конференції розробників Google I/O 2019, яка відбулася в Маунтін-В’ю, штат Каліфорнія, Google оголосила про серйозні зміни в тому, як нова мобільна операційна система Android Q отримає оновлення безпеки.

Також, останні версії браузерів UC Browser і UC Browser Mini для Android-пристроїв, що налічують понад 600 мільйонів завантажень, уразливі до URL-спуфінга.

Окрім цього, Sierra Wireless попереджає, що додаткові моделі маршрутизаторів AirLink, які орієнтовані на додатки IoT, є вразливими до раніше розкритих критичних недоліків.

Поділитися
Exit mobile version