Контент Apple TV+ піддався критиці напередодні запуску

5 хв. читання
Apple TV

Усього три дні залишається до запуску Apple TV+. Новий стрімінговий майданчик Apple запуститься відразу в півтора сотнях країн, ставши одним з найбільш значущих неапаратних релізів Apple за останні кілька років.

В компанії ретельно готувалися до цієї події, знявши кілька десятків серіалів і фільмів. Багато з них з’являться на платформі вже в момент запуску, проте сама Apple робить акцент на чотирьох шоу: “Бачити”, “Дікінсон”, “Ранкове шоу” і “Заради всього людства”. Компанія називає їх новими хітами, а деякі з них навіть порівнює за розмахом із “Грою престолів”. Але критики вважають інакше.

Серіали, які доступні на Apple TV+, сподобаються не всім. Так вважають критики

Нудне ранкове шоу

На думку Variety, “Ранкове шоу” – серіал, що розповідає про те, що відбувається за кадром ранкових телешоу, з Різ Уізерспун і Дженіфер Еністон в головних ролях – досить нудна картина, далека від того, щоб називатися захоплюючою. Коли дивишся цей серіал, пояснюють критики, створюється враження якоїсь заплутаності і при цьому недомовленості. І навіть майстерність і впізнаваність Узерспун і Еністон виявилися нездатні врятувати серіал.

Аналогічної думки дотримується і The Hollywood Reporter. Критики видання подивилися три серії і заявили, що тільки до кінця третьої години стає більш-менш зрозуміло, що тут відбувається. Однак проблема серіалу в тому, що пілот і друга серія виявилися занадто нудними і заплутаними, так що немає ніяких гарантій, що глядач витерпить їх і погодиться подивитися ще й третю серію.

https://youtu.be/eA7D4_qU9jo

Яка “Гра престолів? “Бачити” не дотягує навіть до хорошого серіалу

Саме постапокаліптичний серіал “Бачити”, на думку Apple, має всі шанси на те, щоб стати новою “Грою престолів”, але критики Variety вважають інакше. На їхню думку, цей серіал, який викликає відчуття незв’язності вступу і продовження, є марною тратою часу для Джейсона Момоа і Елфрі Вудард, які виконують в ньому головні ролі. Позиція The Hollywood Reporter виявилася напрочуд схожою. Після перегляду трьох серій видання назвало “Бачити” шоу, яке поки навіть близько не схоже на хороший серіал.

Дікінсон – підліткова драма і чорна комедія

Цей серіал отримав більш позитивні відгуки, проте назвати його шедевром не наважився ніхто. Variety розкритикували “Дікінсон” за розсіяну розповідь і погано пов’язані між собою підходи до розповіді про життя і роботу головної героїні. А ось The Hollywood Reporter, навпаки, назвали сюжет добре опрацьованим з точки зору фактологічного, що важливо для картини, яка претендує на звання біляісторичної. З іншого боку, спроба сценаристів об’єднати чорну комедію і підліткову драму не додає серіалу привабливості, створюючи відчуття якоїсь недоречності.

Заради всього людства – краще, що є в Apple TV+

Ця драма, що розповідає про запуск космічних кораблів, безумовно, є найсильнішою роботою з тих, що доступні на майданчику, вважає Variety. По всьому видно, каже критик, що серіал по максимуму використовує бюджет, який був виділений на його виробництво, залишаючи після себе відчуття не тільки красиво знятої картини, а й зачіпаючи душевні фібри глядача. Це одна з небагатьох робіт, яка може називатися епічної. Єдиним її недоліком є ​​те, що вона виглядає трохи затягнутою, але, здається, це не занадто його псує.

https://youtu.be/N3RjayAF0b4

До речі, нове шкідливе ПЗ під назвою Racoon (Єнот), створене для викрадення інформації, швидко завойовує популярність серед кіберзлочинців. За словами команди дослідників з Cybereason Nocturnus, всього за кілька місяців Єнот заразив сотні тисяч пристроїв по всьому світу, викрадаючи дані кредитних карт жертв, облікові дані електронної пошти тощо.

Також Apple вирішила змусити користувачів застарілих версій iOS встановити останні оновлення, навіть якщо вони самі цього не хочуть.

Зверніть увагу, підтримка Windows 10 (версія 1803) закінчиться менше ніж через місяць, і, згідно з деякими повідомленнями, Microsoft знову звернулася до не зовсім чесної тактики, для того щоб змусити користувачів оновитися до найсвіжішої версії ОС.

Коли Ви підключаєтеся до мережі Wi-Fi, рівень сигналу буде визначати якість з’єднання і навіть швидкість Вашого інтернет-з’єднання. Якщо рівень сигналу Wi-Fi слабкий, то з’єднання може перериватися і залишатися недоступним, так само і швидкість Інтернету може бути нижчою від заявленої провайдером. Як визначити у Windows 10 рівень сигналу Wi-Fi в процентному співвідношенні, дізнайтесь зі статті.

Поділитися
Exit mobile version