Кожен сьомий мешканець Землі може брати участь у чаті Viber

2 хв. читання

У месенджері Viber з’явилася можливість створювати групові чати одразу для одного мільярда користувачів. Про це повідомили розробники месенджера, пише ITС.ua.

Важко уявити тему або спільноту, навколо яких можуть об’єднатися стільки учасників, однак принаймні теоретична можливість створити такий чат у користувачів Viber є, йдеться у повідомленні. Тобто кожен сьомий мешканець планети Земля може бути учасником чату.

Розробники оголосили, що будь-який користувач месенджера може створити Спільноту/Community для будь-яких розумних цілей, починаючи з фан-клубу улюбленого виконавця музики і закінчуючи популярними тематиками, такими як подорожі, спорт або ігри.

На відміну від звичайних груп в Viber, спільноти будуть відрізнятися наступними можливостями:

  1. Необмежена кількість учасників: Спільноти обмежені лише кількістю користувачів Viber, яких на даний момент саме нараховується близько 1 млрд.
  2. Підключення в один клік: Нові учасники публічного спільноти зможуть приєднається до нього просто перейшовши за посиланням.
  3. Повна історія повідомлень: Будь-який учасник спільноти зможе отримати доступ до повної історії чату, починаючи з моменту його створення.
  4. Закріплені повідомлення: Адміністратори груп зможуть закріплювати важливі повідомлення вгорі чату, щоб вони були легко доступні всім учасникам.

Нові можливості Viber Communities доступні в останній версії месенджера для мобільних платформ Android і iOS.

viber community

Нагадаємо, попри те, що Viber є одним із найпопулярніших месенджерів у світі, назвати його найбезпечнішим важко. Так, у 2013 році фахівці з кібербезпеки виявили, що за допомогою Viber можна отримати доступ до заблокованого смартфона на Android.

Також не варто забувати, що сервери цієї компанії розташовані в Росії. Хоча в компанії стверджують, що на них лежать лише дані російських користувачів, цю інформацію перевірити неможливо. Гарантій, що дані українських користувачів не зберігаються в тому ж місці, нема.

Поділитися
Exit mobile version