Кращі смарт-годинники для Android. Обираємо правильно

3 хв. читання

Багато користувачів не можуть обходитися одним лише смартфоном, використовуючи у якості додаткового аксесуара розумний годинник. Але кількість ґаджетів для операційної системи Android перевалює за кілька десятків видів. Що ж вибрати? Пропонуємо на Ваш розсуд одні з найцікавіших варіантів.

Тут Ви знайдете основні фактори, на які потрібно звернути увагу під час вибору розумного годинника.

Fitbit Versa

 

versa1Ціна: $ 170

Fitbit підійде як для фанатиків фітнесу, так і для звичайних користувачів. Фірмовий додаток, як і належить, дозволяє відстежувати щоденні цілі і довгостроковий прогрес. Ви можете додати інформацію про ваші минулі тренуваннях, якщо ви були на них без годинника. Крім того, в додатку можна вести і щоденник харчування. Самі годинники водонепроникні і можуть надати інформацію про вхідні дзвінки, повідомлення, електронні листи і події календаря.

Samsung Galaxy Watch

Ціна: $ 250-350 залежно від моделі

Samsung Galaxy Watch мають власну ОС Tizen. Хоча вони мають “золотий стандарт” у вигляді фітнес-функцій, є тут і більш цікаві можливості. Наприклад, бездротовий зарядний пристрій і можливість плавати на великій глибині. Galaxy Watch також має динамік і мікрофон для голосових викликів, ну а про всілякі повідомлення і синхронізації навіть не варто і говорити. Було б дивно, якби в пристрої ціною в 250 доларів її б не було. Однозначно, одне з кращих рішень на ринку.

Amazfit Bip

Ціна: $ 70-100

Один із найбюджетніших варіантів з одним лише застереженням: в основному продаються лише на майданчику Amazon. Проте за невелику вартість ви отримаєте повний набір фітес-функцій, а також GPS. Бонусом йде вкрай живуча батарея.

Fossil Explorist HR

 

Ціна: $ 200

Цілком класичні в усіх відношеннях розумні годинники з “джентльменським” набором функцій, перераховувати які по другому-третьому разу немає ніякого сенсу. Відзначимо лише вельми широкі можливості кастомізації через фірмовий додаток, а також високий показник пило- та вологозахисту, що дозволяють займатися навіть самими екстремальними видами спорту.

TicWatch Pro

Ціна: $ 250

Що відразу відрізняє TicWatch Pro від інших розумних годин, так це функція подвійного екрану. На перший погляд він виглядає нормально, але насправді він “багаторівневий”. І кожен рівень відведено під показ певної інформації. Вельми цікава і незвичайна концепція. До всього іншого, виробник крім вельми цікавого дизайну передбачив і функцію Essential Mode, в якій на екрані залишається лише найважливіша інформація, а годинники (зі слів розробників) в такому режимі зможуть пропрацювати до 30 днів.

Джерело: AndroIdinsider.

Поділитися
Exit mobile version