Китайська компанія представить “кам’яний” смартфон

3 хв. читання

OnePlus планує представити 14 жовтня разом з флагманським смартфоном 8T пристрій під назвою Nord Special Edition. Однією з головних особливостей смартфона може стати корпус із обробкою з каменю.

На знімках, які супроводжують пост, чітко помітні обриси смартфона. Більше ніяких подробиць про пристрій немає, його технічні характеристики і ціна не повідомляються. Підпис до фото в Instagram виглядає наступним чином:

“На цей раз наш вогонь запалили не мармур або дорогоцінне каміння. Виявляється, частки будь-якого каменю можуть бути однаково красивими. Звучить трохи розмито, але 14 жовтня все проясниться”.

Нагадаємо, що основним продуктом, представленим 14 жовтня, стане флагманський смартфон OnePlus 8T. Пристрій буде на процесорі Qualcomm Snapdragon 865 і зможе похвалитися основною квадрокамерою з головним 48-Мп датчиком, доповненим 16-Мп надширококутним сенсором і 5-Мп датчиком для макрозйомки, а також 2-Мп датчиком глибини. Частота оновлення екрану смартфона складе 120 Гц, а його вартість, як передбачається, складе близько $ 700 за базову версію. Про це пише phonearena.

oneplus nord

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Шахрайство, оманливий дизайн, або як торгові сайти змушують Вас витрачати більше?

Найпоширеніші схеми кіберзлочинців та способи захисту від них. Поради

Як користуватися спеціальними піктограмами програм на Вашому iPhone та iPad? – ІНСТРУКЦІЯ

Як перемістити програми з бібліотеки додатків на головний екран на iPhone?– ІНСТРУКЦІЯ

Чим Вам загрожує підключення невідомих USB? Поради із захисту

Як зробити Chrome веб-браузером за замовчуванням на iPhone та iPad? – ІНСТРУКЦІЯ

Кібератаки та шкідливі програми – одна з найбільших загроз в Інтернеті. Дізнайтеся з підбірки статей, як виникло шкідливе програмне забезпечення та які є його види, що таке комп’ютерний вірус, про усі види шкідливого ПЗ тощо.

До речі, дослідники розкрили подробиці про критичну уразливість в додатку Instagram для Android, експлуатація якої дозволяла віддаленим зловмисникам перехопити контроль над цільовим пристроєм шляхом відправки спеціально створеного зображення.

Цікаво знати, що кіберполіція затримала злочинну групу, яка за допомогою скімінгових пристроїв виготовляла дублікати банківських карток. Далі з цих карток знімали готівку. За це зловмисникам загрожує до 12 років ув’язнення.

Також після додавання до свого функціоналу аудіо-твітів для iOS у червні, Twitter зараз експериментує з ідеєю дозволити людям записувати та надсилати голосові повідомлення за допомогою прямих повідомлень.

Важливо знати, що хакерам вдалося обійти захист iOS 14 на пристроях, що базуються на процесорі Apple A9.

Поділитися
Exit mobile version