Як зробити Chrome веб-браузером за замовчуванням на iPhone та iPad? – ІНСТРУКЦІЯ

4 хв. читання

Зовсім нещодавно користувачі iPhone або iPad не могли змінити веб-браузер за замовчуванням. Не зважаючи на уподобання, Ви мали користуватися Safari. На щастя, Apple виправила цей недолік.

Компанія надала можливість встановлювати браузери за замовчуванням для iOS 14 та iPadOS 14. Поки на Вашому пристрої працює остання версія операційної системи, цей параметр має бути доступний, пише How-To Geek.

Ось як зробити Google Chrome браузером за замовчуванням на Вашому iPhone та iPad.

Користувачі можуть змінити браузер за замовчуванням у програмі “Параметри”.

По-перше, переконайтеся, що Ви завантажили останню версію Chrome із App Store. Потім натисніть і відкрийте “Параметри” на Вашому iPhone або iPad.

Покрутіть униз до розділу “Chrome” і торкніться його.

apple2

Тут натисніть “Додаток для браузера за замовчуванням”.

Далі натисніть “Chrome”.

Це все! Chrome тепер є браузером за замовчуванням на iPhone або iPad. Відтепер будь-яке посилання, яке Ви натискаєте, миттєво відкриється у програмі Chrome.

Єдиний випадок, коли користувачі можуть зустрітися з Safari, це якщо програма використовує вбудований браузер Safari. Однак навіть у такій ситуації Ви можете просто натиснути піктограму браузера, щоб знову відкрити цю сторінку в Chrome.

Якщо Ви будь-коли виявите бажання повернутися до Safari або до будь-якого іншого браузера, просто поверніться до розділу “Додаток браузера за замовчуванням” у налаштуваннях “Chrome” або “Safari”.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як використовувати групові виклики FaceTime на iPhone, iPad і iPod touch? – ІНСТРУКЦІЯ

Що таке PayPal та як ним користуватися? ІНСТРУКЦІЯ

Як обмежити перегляд небажаного контенту для дітей у TikTok? Поради для батьків

10 кращих застосунків для Android та iOS, які допоможуть Вам у навчанні

Чому слід оновлювати програмне забезпечення? Поради

Як заблокувати небажаний контакт у Facebook? – ІНСТРУКЦІЯ

Як зупинити відстеження небажаними програмами Вашої точної геолокації? ІНСТРУКЦІЯ

Нагадаємо, 15 вересня 2020 року відбулася щорічна презентація Apple, під час якої компанія традиційно тішить “яблучних” поціновувачів новими розробками та високотехнологічними пристроями. Розробники показали новий iPad, нову модель AppleWatch та анонсували вихід нової версії операційної системи iOS.

Також компанія Apple вирішила випустити iOS 14 перед анонсом своїх останніх iPhone, які, як очікується, будуть представлені наступного місяця. Оновивши поточний iPhone, Ви отримаєте доступ до багатьох нових функцій, таких як віджети головного екрана та інший спосіб упорядкувати свої програми у вигляді бібліотеки програм,

Зауважте, що фахівці з кібербезпеки виявили нову шпигунську кампанію проти користувачів Android, в рамках якої зловмисники поширюють “Pro-версію” TikTok. Шкідливе ПЗ здатне захоплювати контроль над базовими функціями пристрою – робити фотографії, читати і відправляти SMS-повідомлення, здійснювати телефонні дзвінки і запускати додатки.

Окрім цього, співробітники компанії Facebook вручну переглядають запити на розкриття інформації користувачів, не перевіряючи електронні адреси тих, хто запитує доступ до порталів, призначених виключно для співробітників правоохоронних органів. Іншими словами, будь-хто, у кого є електронна адреса, може отримати доступ до порталів, де правоохоронні органи запитують дані про користувачів Facebook і WhatsApp.

З’явилася офіційно ОС Android 11, яка розповсюджується серед компаній-виробників смартфонів та розробників Android. Остання версія мобільної ОС Google фокусується на трьох ключових темах – людське життя, елементи керування та конфіденційність – і робить їх більш помітними на Вашому смартфоні.

Поділитися
Exit mobile version