Як використовувати групові виклики FaceTime на iPhone, iPad і iPod touch? – ІНСТРУКЦІЯ

4 хв. читання

В умовах всесвітньої пандемії групові відеодзвінки стали однією з найважливіших функцій у всіх додатках, що надають можливість для спілкування та обміну інформацією. За допомогою групових викликів FaceTime можна легко спілкуватися одночасно з декількома людьми.

Груповий виклик можна здійснити безпосередньо в додатку FaceTime або у груповому чаті додатку “Повідомлення”. У груповий виклик можна додати до 32 осіб. Також Ви завжди будете знати, хто говорить, так як зображення мовця автоматично збільшується.

Для здійснення групового виклику FaceTime потрібен один з наступних пристроїв iOS 12.1.4 та пізнішої версії або iPadOS: iPhone 6s або більш пізні моделі, iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 4 або більш пізні моделі.

Користувачі з більш ранніми моделями iPhone, iPad і iPod touch з підтримкою iOS 12.1.4 також можуть приєднуватися до групових викликів FaceTime з використанням голосового зв’язку.

Здійснення групових дзвінків FaceTime в додатку “FaceTime”

  1. Перейдіть в меню “Параметри“> FaceTime і переконайтеся, що функція FaceTime включена.
  2. Відкрийте додаток FaceTime і натисніть кнопку “Додати” в правому верхньому кутку.
  3. Введіть імена контактів, номерів телефонів та адрес електронної пошти.
  4. Щоб почати виклик FaceTime, натисніть “Аудіо” або “Відео“. У груповий виклик FaceTime можна додати до 32 осіб.

facetime 002

Здійснення групових дзвінків FaceTime в додатку “Повідомлення”

  • У додатку “Повідомлення“груповий виклик FaceTime можна почати безпосередньо з групової розмови. Виконайте такі дії.
  • Відкрийте програму “Повідомлення” і почніть групову розмову або виберіть існуючу.
  • Виберіть контакти у верхній частині групової розмови.
  • Натисніть на ярлик FaceTime і почніть виклик.

Додавання учасників в груповий виклик FaceTime

  1. У стані виклику натисніть кнопку “Додати“.
  2. Натисніть “Додати людей“.
  3. Введіть ім’я контакту, номер телефону або адресу електронної пошти.
  4. Натисніть “Додати людей в FaceTime”.

При додаванні учасників в груповий виклик, можна натиснути “Дзвінок” поруч з їх іменами, щоб їх пристрої повідомили їм про вхідний дзвінок. Учасники, які приєдналися до групового виклику FaceTime, не можуть бути видалені, вони повинні самі завершити груповий виклик.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як обмежити перегляд небажаного контенту для дітей у TikTok? Поради для батьків

10 кращих застосунків для Android та iOS, які допоможуть Вам у навчанні

Чому слід оновлювати програмне забезпечення? Поради

Як заблокувати небажаний контакт у Facebook? – ІНСТРУКЦІЯ

Як зупинити відстеження небажаними програмами Вашої точної геолокації? ІНСТРУКЦІЯ

Як скопіювати файли на USB-накопичувач на Chromebook? – ІНСТРУКЦІЯ

Нагадаємо, виявили нову шпигунську кампанію проти користувачів Android, в рамках якої зловмисники поширюють “Pro-версію” TikTok. Шкідливе ПЗ здатне захоплювати контроль над базовими функціями пристрою – робити фотографії, читати і відправляти SMS-повідомлення, здійснювати телефонні дзвінки і запускати додатки.

Також співробітники компанії Facebook вручну переглядають запити на розкриття інформації користувачів, не перевіряючи електронні адреси тих, хто запитує доступ до порталів, призначених виключно для співробітників правоохоронних органів. Іншими словами, будь-хто, у кого є електронна адреса, може отримати доступ до порталів, де правоохоронні органи запитують дані про користувачів Facebook і WhatsApp.

З’явилася офіційно ОС Android 11, яка розповсюджується серед компаній-виробників смартфонів та розробників Android. Остання версія мобільної ОС Google фокусується на трьох ключових темах – людське життя, елементи керування та конфіденційність – і робить їх більш помітними на Вашому смартфоні.

Фахівці Колумбійського університету провели дослідження на предмет безпеки Android-додатків, і 306 додатків містили серйозні криптографічні уразливості. Найпоширенішими проблемами опинилися використання небезпечного генератора псевдовипадкових чисел, непрацюючі хеш-функції, використання режиму роботи CBC, повторне використання паролів (в тому числі ненадійних) тощо.

Уразливість BLURtooth можуть використовувати хакери для перезапису ключів аутентифікації Bluetooth. За допомогою уразливості BLURtooth зловмисник може маніпулювати компонентом CTKD для перезапису ключів аутентифікації Bluetooth і таким чином отримати доступ до підтримуючих Bluetooth сервісів і додатків на тому ж пристрої.

Поділитися
Exit mobile version