Lenovo створить смартфон-браслет

1 хв. читання

Управління США у справах патентів і торгових марок (USPTO) зареєструвало патент компанії Lenovo на “Гнучкий електронний пристрій” (Flexible electronic device). Це буде гібрид смартфона і браслета, пише hi-Tech.ua.

Проектований гаджет обладнаний гнучким дисплеєм витягнутої форми. У розкладеному стані пристрій має формат звичайного смартфона. Над екраном розташовуються динамік і фронтальна камера, з обох боків корпусу – апаратні кнопки управління, а позаду встановлена ​​основна камера зі спалахом.

Lenovo smartphone bracelet patent 1

Зігнувши пристрій, власники зможуть одягти його на зап’ястя і користуватися сенсорним екраном. Передбачається, що інтерфейс буде оптимізований під різні режими використання.

Заявка на патент була подана у вересні 2016 року, а зареєстрований він наприкінці минулого місяця. Документ належить до категорії дизайнерських, тому технічні характеристика апарату поки що не розкривають.

До речі, всесвітня організація інтелектуальної власності привідкрила завісу над планами Apple щодо виробництва Apple Watch. Цього тижня стало відомо, що компанія отримала патент на нові розумні годинники з гнучким дисплеєм.

Нагадаємо, 20 лютого компанія Samsung Electronics оприлюднила нові пристрої лінійки Galaxy. Показ відбувся на події  Galaxy UNPACKED в Сан-Франциско, США. Під час трансляції був представлений гнучкий смартфон  Samsung Galaxy Fold.

Поділитися
Exit mobile version