Нові Apple Watch будуть з гнучким дисплеєм

1 хв. читання
smart watch 1

Всесвітня організація інтелектуальної власності привідкрила завісу над планами Apple щодо виробництва Apple Watch. Цього тижня стало відомо, що компанія отримала патент на нові розумні годинники з гнучким дисплеєм. Про це пише MacDigger.

Патент був названий “Дисплейний модуль і системні програми” і опублікований вчора Всесвітньою організацією інтелектуальної власності на сайті.

За задумом розробників, у нових Apple Watch вигнутий дисплей буде охоплювати весь циферблат і ремінець годин, перетворюючи його в одну велику поверхню OLED або MicroLED, яку можна буде використовувати для відображення додаткової інформації.

В останні роки інтерес до гнучких дисплеїв зріс, оскільки вони пропонують ряд переваг в порівнянні зі скляними екранами, в тому числі більшу довговічність, меншу вагу і більш тонкі розміри.

Нагадаємо, що Apple придбала компанію, що спеціалізується на технології microLED в 2014 році. Однак, немає жодних гарантій того, що нові Apple Watch з’являться на прилавках магазинів найближчим часом. Принаймні, Apple цього не анонсувала.

Для тих, хто вирішив рухатися “у ногу” з часом та обирає”розумного”помічника, у цій статті зібрано основні фактори, на які потрібно звернути увагу під час його вибору.

Поділитися
Exit mobile version