Людина померла після вибуху Bluetooth-навушників

3 хв. читання
naushniki

28-річний Ракеш загинув через вибух Bluetooth-навушників. Це сталося в індійському штаті Раджастан.

Навушники вибухнули в вухах чоловіка, коли він розмовляв по телефону. Непритомного потерпілого доставили в лікарню, де лікарі діагностували смерть. За наявними даними, чоловік помер від зупинки серця.

Як повідомляється, навушники були підключені до смартфону, який, в свою чергу, був на зарядці. Бренд навушників не називається, але відомо, що модель була від місцевих виробників. Експерти вважають, що причиною інциденту могла послужити неякісна збірка або можливий стрибок напруги.

Повідомляється, що подібні події трапляються не тільки з дешевими варіантами, але і з досить дорогою електронікою. Так, у Флориді чоловік не так давно зумів дістати з вух Apple AirPods до того, як один із навушників вибухнув – на щастя, він встиг помітити білий дим, що йде від пристрою.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Телефонне шахрайство: як розпізнати обман та викрити зловмисника?

Платіжна безпека: як вберегтися від шахраїв під час користування онлайн-банкінгом?

Як автоматично пересилати певні електронні листи в Gmail? – ІНСТРУКЦІЯ

Що таке Google Tensor і як він покращить майбутні смартфони? ОГЛЯД

Деякі телефони на Android втратять доступ до Gmail і YouTube і чим це Вам загрожує

Як заблокувати спам на Google Диску? ІНСТРУКЦІЯ

До речі, Apple скануватиме фото в iPhone користувачів, щоб захистити дітей від насильства. Про це заявив сам американський технологічний гігант.

Виявлено спосіб, що дозволяє користувачам Telegram для Mac назавжди зберігати повідомлення, які повинні самі знищуватися і переглядати їх без відома відправника. Уразливість виправити неможливо.

Зверніть увагу, шахрайську схему з виманювання даних платіжних карт українців вигадали зловмисники, створивши фейкову сторінку у Facebook та фейковий сайт ТСН. Довірливих користувачів змушували вказувати дані своїх платіжних карток.

Окрім цього, Windows 11 може вийти раніше, ніж Ви думали. Майкрософт була щедрою з інформацією про Windows 11, за значним винятком є ​​дата виходу. Однак компанія могла ненароком відкрити вікно випуску за жовтень, завдяки деяким документам підтримки Intel та Microsoft, виявленим BleepingComputer.

Також якщо Ви регулярно пересилаєте повідомлення на інший обліковий запис електронної пошти, чому б не автоматизувати це завдання? Використовуючи зручну функцію фільтрування в Gmail, Ви можете автоматично пересилати певні електронні листи, коли вони потраплять у Вашу поштову скриньку.

Поділитися
Exit mobile version