Metalenz та Samsung співпрацюють над впровадженням нової біометричної технології

Компанії спільно тестуватимуть та впроваджуватимуть нову, більш доступну біометричну технологію.

2 хв. читання
polar id title screen 2048x1172 1

У понеділок компанія Metalenz, оптична компанія, що базується в Гарвардській лабораторії, оголосила на Всесвітньому мобільному конгресі (MWC), що вона співпрацює з Samsung для запуску Polar ID, датчика розпізнавання облич, який значно менший, доступніший і безпечніший, ніж ті, що встановлені в наших смартфонах.

Пройшли ті часи, коли телефон розблоковувався відбитком пальця або паролем. Натомість технологія розпізнавання обличчя є майже в кожному смартфоні, щоб зробити розблокування телефону безпроблемним. Однак технологія Face ID коштує дорого, тому Polar ID від Metalenz прагне вирішити цю проблему – і додати інші переваги.

Polar ID відрізняється від поточного процесу автентифікації за обличчям, оскільки використовує метаоптичну технологію для фіксації унікального “поляризаційного підпису” кожної людини на її обличчі, відчуваючи стан повної поляризації світла. Ця технологія вимагає датчика зображення, який може працювати в парі з проривною поляризаційно-чутливою метаоптикою Metalenz, і компанія Metalenz обрала ISOCELL Vizion 931 від Samsung Electronics.

“Використання продуктивності і масштабу датчика зображення ISOCELL Vizion 931 від Samsung дозволяє нашим камерам Polar ID швидко і ефективно визначати поляризаційну інформацію в сцені, на основі якої наші алгоритми обробки зображень і моделі машинного навчання аутентифікують зображення Polar ID”, – сказав Роб Девлін, генеральний директор і співзасновник Metalenz.

Згідно з прес-релізом, партнерство дозволяє технології Polar ID бути на 50% меншою і дешевшою, ніж традиційні рішення для розблокування обличчям. Крім того, масштаби виробництва Samsung сприятимуть швидкому впровадженню Photo ID у смартфони як ефективного рішення для розблокування телефонів.

“Наша співпраця з Metalenz – це не просто об’єднання технологій; вона знаменує собою значний прогрес у можливостях біометричної обробки зображень, що робить рішення для розблокування обличчям з підвищеним рівнем безпеки та доступності доступними на глобальному рівні”, – сказав Сай Лі, віце-президент Samsung з продажу та маркетингу сенсорів.

Переваги Polar ID у вартості та масштабах означають, що такі компанії, як Samsung, Google та Apple, можуть легше використовувати технологію розпізнавання облич, створюючи переваги для споживачів.

Ці компанії можуть спрямувати ресурси на інші компоненти своїх телефонів, що в ідеалі призведе до створення більш інноваційних дизайнів і використання якісніших матеріалів.

Поділитися
Exit mobile version