Microsoft додасть новий функціонал у браузери через Alt+F8

2 хв. читання
microsoft edge 3

Розробники Microsoft нещодавно почали роботу над новою функцією видимості пароля, яка з’явиться в Edge, Chrome і інших браузерах, створених на базі Chromium. Функція дозволяє користувачеві бачити пароль при його введенні в поле пароля web-сайту.

Функція пароля також отримає підтримку “гарячих клавіш”, а це означає, що користувачі зможуть просто натиснути клавіші, щоб побачити пароль. При використанні “гарячих клавіш” Alt+F8 для видимості/приховування пароля кнопка “Показати пароль” буде відображатися тільки при прямому введенні пароля. Кнопка не буде доступною при введенні порожнього пароля (автозаповнення або значення ххх) або при зміні значення скриптом.

Впровадження кнопки використовує той самий шаблон, що і для функції очищення/скасування. Єдиною відмінністю є заміна властивості відображення елемента -webkit-appearance на розширення svg в controls-refresh.css.

Проект поки знаходиться на стадії розробки, тому може пройти деякий час до того, як функція з’явиться в Microsoft Edge або Chrome.

До речі, шпигунська програма під назвою Pegasus від ізраїльської компанії NSO Group тепер здатна витягувати дані користувачів із хмарних сховищ Apple, Google, Facebook, Amazon і Microsoft.

Також компанія Vivo впроваджує нову унікальну технологію для своїх смартфонів, що отримала назву “Dual Wi-Fi Acceleration”. Вона дозволяє підключатися до двох Wi-Fi одночасно для більш стабільного з’єднання.

Стало відомо, що фальшиву шкідливу програму маскують під FaceApp та розповсюджують через інфіковані веб-сайти та YouTube.

Окрім цього, навіть правоохоронні органи втратять можливість прослуховувати мобільні пристрої з запуском технологій 5G.

Зверніть увагу, співробітники Служби безпеки України спільно з партнерами із США припинили діяльність потужного хакерського угруповання. Відео замаскованого центру дивіться тут.

Популярні розширення для браузерів Google Chrome і Mozilla Firefox, які в цілому встановило 4 млн користувачів, збирають дані не тільки про історії перегляду, а й про податкові рахунки, медичні карти, переглянуті фотографії, паролі і GPS-координати.

Аналітики Mangrove Capital Partners заявляють, що Apple представить операційну систему SiriOS в 2020 році. Вона буде використовуватися в пристроях “інтернету речей”.

Поділитися
Exit mobile version