Apple Watch Series 6 будуть інноваційними, але дорогими

3 хв. читання

Компанія Apple збирається впровадити перспективну технологію дисплеїв microLED вже в наступному році. Перші на черзі – Apple Watch Series 6.

Саме на смарт-годинниках буде випробована нова технологія, яка в найближчому майбутньому повинна буде з’явитися і на iPhone. Про це повідомляє видання Economic Daily News з посиланням на власні перевірені джерела.

Про те, що Apple працює над інноваційною технологією дисплеїв microLED, стало відомо ще кілька років тому. Для цих цілей навіть був відкритий спеціальний секретний завод у Каліфорнії.

Також відомо, що виробничі лінії ще не готові для масового виробництва подібних дисплеїв. У зв’язку з цим, перші microLED-екрани варто чекати лише в 2020 році.

Що інноваційного в технологія microLED?

За своїми специфікаціями і характеристикам, microLED дає велику фору OLED. Нова технологія забезпечує більш точне передавання кольорів, нескінченну контрастність і навіть зменшений час відгуку.

Також microLED-матриці, завдяки особливій технології виготовлення, стануть тоншими, компактнішими і енергоефективнішими, ніж екрани побудовані на традиційних органічних світлодіодах. Також екран нового типу не схильний до головної проблеми OLED – вигоряння пікселів.

Виробництво таких дисплеїв виллється Apple в копієчку: за найскромнішими оцінками, microLED-матриці будуть коштувати в 2-3 рази дорожче своїх аналогів. Не виключено, що Apple піде на підвищення початкової вартості продукту, щоб компенсувати цю різницю.

apple watch

Якими будуть Apple Watch Series 6?

Якщо вірити інсайдерам, глобальних змін у лінійці Apple Watch у цьому році чекати не варто. Все найцікавіше компанія залишила на 2020 рік. Є підстави вважати, що в Apple Watch Series 6 дебютує прилад для неінвазивного вимірювання рівня глюкози в крові, а також більш точні інструменти для відстеження стану серцево-судинної системи і інших показників здоров’я.

До речі, шпигунська програма під назвою Pegasus від ізраїльської компанії NSO Group тепер здатна витягувати дані користувачів із хмарних сховищ Apple, Google, Facebook, Amazon і Microsoft.

Також компанія Vivo впроваджує нову унікальну технологію для своїх смартфонів, що отримала назву “Dual Wi-Fi Acceleration”. Вона дозволяє підключатися до двох Wi-Fi одночасно для більш стабільного з’єднання.

Стало відомо, що фальшиву шкідливу програму маскують під FaceApp та розповсюджують через інфіковані веб-сайти та YouTube.

Окрім цього, навіть правоохоронні органи втратять можливість прослуховувати мобільні пристрої з запуском технологій 5G.

Зверніть увагу, співробітники Служби безпеки України спільно з партнерами із США припинили діяльність потужного хакерського угруповання. Відео замаскованого центру дивіться тут.

Популярні розширення для браузерів Google Chrome і Mozilla Firefox, які в цілому встановило 4 млн користувачів, збирають дані не тільки про історії перегляду, а й про податкові рахунки, медичні карти, переглянуті фотографії, паролі і GPS-координати.

Аналітики Mangrove Capital Partners заявляють, що Apple представить операційну систему SiriOS в 2020 році. Вона буде використовуватися в пристроях “інтернету речей”.

Поділитися
Exit mobile version