На YouTube заборонили показувати ролики з виконання небезпечних вправ

1 хв. читання
youtube content

Відеоролики із челленджами, на яких люди підпалюють себе або їздять на машинах із зав’язаними очима, відтепер заборонені на YouTube. Такими є оновлені правила сервісу щодо шкідливого і небезпечного контенту, пише Новое время.

До небезпечних представники YouTube віднесли такі вірусні Інтернет-флешмоби із завданнями, як Tide Pods Challenge і Fire Challenge.

В рамках Tide Pods Challenge користувачі намагаються прокусити капсулу для прання і спробувати на смак гель, який там міститься. Fire Challenge передбачає підпалювання себе на короткий час горючими рідинами.

Також на YouTube заборонили розміщувати записи з розіграшами, “в яких люди вірять, що їм загрожує небезпека або вона дійсно є”, в тому числі, якщо це може шокувати дітей.

Адміністрація YouTube дала користувачам два місяці, щоб внести зміни до опублікованого контенту. В майбутньому будь-яке відео, що порушує правила, буде видалене, а його автор отримає попередження. У разі отримання трьох попереджень протягом 90 днів канал буде заблокований.

Поділитися
Exit mobile version