Як приховати рекламу алкоголю та азартних ігор на YouTube

Втомилися від реклами пива та ставок на спорт?

3 хв. читання

Чи знаєте ви, що Google дозволяє налаштовувати типи оголошень, які ви бачите в Інтернеті? Якщо ви не хочете бачити рекламу алкоголю чи азартних ігор на YouTube, а також інші види реклами, ви можете приховати рекламу. Ми покажемо вам, як це зробити.

Чому я бачу рекламу алкоголю та азартних ігор на YouTube?

Як ви вже могли знати, Google відповідає за доставку великої частини реклами, яку ви бачите під час перегляду веб-сторінок, особливо щодо власних продуктів компанії. Якщо ви ввійшли в обліковий запис Google, ця реклама буде персоналізована відповідно до ваших звичок веб-перегляду.

Під час персоналізації реклами Google враховує багато факторів. Деяка інформація, наприклад ваш вік і стать, збирається з вашого облікового запису Google. Додаткова інформація, як-от ваш сімейний дохід і сімейний стан, ґрунтується на припущеннях, враховуючи вашу активність у службах Google.

Читайте також: Як заборонити Google продавати історію вашого браузера для таргетування реклами

Усю інформацію, яку Google використовує для персоналізації реклами для вас, можна отримати через інформаційну панель Google «Мій центр реклами». Ми змінимо налаштування на цій сторінці, щоб показувати менше реклами алкоголю та азартних ігор на YouTube, але її можна використовувати для реклами від Google, яка з’являється в Інтернеті.

Як приховати рекламу алкоголю та азартних ігор на YouTube

Щоб почати, перейдіть на інформаційну панель Мій центр реклами у веб-переглядачі на комп’ютері, телефоні чи планшеті. Переконайтеся, що ви ввійшли у свій обліковий запис Google.

У верхній частині сторінки ви побачите налаштування «Персоналізована реклама». Ви можете вимкнути цю функцію, щоб повністю вимкнути персоналізацію реклами. Однак, якщо ви хочете контролювати типи оголошень, які ви бачите, його потрібно ввімкнути.

Mij tsentr reklamy

Далі перейдіть на вкладку «Налаштувати» в лівій частині екрана та виберіть вкладку «Небажане».

Ви побачите список тем, які можна ввімкнути або вимкнути. Вимкніть «Алкоголь», «Азартні ігри» та все інше, що вам не хотілося би бачити.

На жаль, Google не може гарантувати, що ви не побачите жодної реклами з вибраних категорій. Однак ви точно повинні бачити їх менше в майбутньому.

Ось і все! Сподіваємось, тепер на YouTube ви бачитимете менше реклами, яка вас найбільше дратує.

Джерело: HowToGeek

Поділитися
Exit mobile version