Нова macOS перетворить iPad в монітор

2 хв. читання
ipad 2 2

Інженери Apple розробляють функцію під кодовою назвою Sidecar – вона перетворює iPad в додатковий монітор для Mac.

Про це повідомляє 9to5Mac.

За інформацією джерел, нова функція з’явиться в macOS 10.15. Систему представлять на конференції WWDC 3 червня.

За задумом Apple, у користувачів буде можливість переносити будь-яке вікно на зовнішній екран. При цьому в ролі додаткового дисплея може бути як звичайний монітор, так і iPad.

Нове меню відкриється, якщо навести курсор на зелену кнопку “Розгорнути”. Крім розвороту в повноекранний режим і переміщення вікна в режим Split View, в меню буде список зовнішніх моніторів, включно з iPad.

На iPad вікно повинно відображатися в повноекранному режимі. Користувачі можуть використовувати Apple Pencil для малювання. Таким чином iPad може стати заміною графічним планшетів Wacom.

Уже зараз картинку з Mac можна вивести на iPad. Однак для цього треба купити спеціальний перехідник Luna Display, який з’єднує Mac з iPad.

Нагадаємо, 16 квітня корпорація Microsoft розіслала повідомлення електронною поштою, які інформували власників облікових записів Outlook про злам для деяких користувачів.

Про нову фішингову атаку у месенджері WhatsApp попереджають експерти антивірусної компанії ESET. Користувачів спонукають встановити шкідливе розширення, яке нібито призначене для зміни кольору інтерфейсу.

Також  користувачі пристроїв macOS – у небезпеці. Загрозу під назвою OSX/OceanLotus.D поширює кіберзлочинне угрупування OceanLotus.

Окрім цього, новий вид шахрайства за допомогою повідомлень електронної пошти поширюється в в Інтернеті. У листах стверджується, що пристрій інфіковано, а жертву зафіксовано на відео під час перегляду сайтів інтимного характеру. Мета зловмисників – вимагання грошей у користувачів.

Поділитися
Exit mobile version