Нова “темна тема” від Chrome активується тепер через ОС

1 хв. читання
dark mode chrome macbook

Google презентувала новий темний режим. Адже активація попередньої темної теми виявилися досить незручною, пише Techdows.

Chrome 74 з новим темним режимом поширюється в браузері Canary.

Стабільна версія Chrome повинна отримати темний режим 23 квітня 2019 року, тобто через 75 днів. Але вже зараз ви можете завантажити Chrome Canary і протестувати роботу нової функції. Нова версія Canary доступна як власникам Windows, так і власникам пристроїв на Mac OS.

До речі, це не просто темний режим, що активується в налаштуваннях. Wіndows 10 і Mac OS підтримують подібні теми, тому при активації системного темного режиму Chrome автоматично змінить власну тему. Взаємодія сторонніх додатків з вбудованими функціями операційних систем на прикладі Chrome дозволить реалізувати автоматичне перемикання для будь-яких додатків. Наприклад, така ж функція автоматичної зміни теми може з’явитися в Telegram.

Нагадаємо, що у Chrome є ще одне цікаве нововведення. Тепер не лише Google Assistant вміє слухати Вас та виконувтаи команди – функцією голосового введення наділений також пошуковик Google у мобільному браузері Chrome. Ця функція відображається як новий значок мікрофона в полі пошуку google.com. На відміну від веб-сайту на робочому столі піктограма є сірою, замість чотирьох кольорів Google.

Поділитися
Exit mobile version