Нова watchOS 6 підтримуватиме App Store

3 хв. читання
iwatch apple

Нові можливості, передбачені для Apple Watch, ілюструють баланс, який компанія Apple планує реалізувати у своїх продуктах. App Store з’явиться безпосередньо у Apple Watch, щоб користувачі могли завантажувати програми на ходу, пише Bloomberg.

Це може відкрити величезні нові можливості для зовнішніх розробників, що підвищують установку програм. Але Apple має свої власні нові програми для Watch. Там будуть нові програми охорони здоров’я, калькулятор і додаток “Книги” для прослуховування аудіокниг з Вашого зап’ястя – так говорять люди, знайомі з планами компанії .

Apple додає App Store безпосередньо на Apple Watch, щоб користувачі могли завантажувати програми на ходу, роблячи пристрій більш незалежним. Користувачі наразі встановлюють нові програми через додаток “Супутник перегляду” на своєму iPhone.

Apple приносить додаток Voice Memos з iPhone, iPad і Mac, щоб користувачі могли записувати голосові нотатки зі свого зап’ястя.

Apple також планує додавати анімації та наклейки Memojis до пристрою, який синхронізується з iPhone.

Watch також отримає програму Apple Books для прослуховування аудіокниг із зап’ястя та програми “Калькулятор”.

Там буде два нових програм, пов’язаних зі здоров’ям для годинника: один названий “дози” всередині Apple для нагадування прийому ліків, а інший під назвою “Цикли” для відстеження менструальних циклів.

Apple додає більше годинника “Складності”, які показують додаткові фрагменти інформації за межами часу. Там буде той, який показує статус аудіокниг, інший показує час автономної роботи слухових апаратів, та інші, які вимірюють дані зовнішнього шуму та дощу.

Компанія також планує кілька нових інтерфейсів для годинника: “градієнтна” грань, яка робить вигляд градієнта з кольору, який вибирає користувач, принаймні два нових “X-Large” обличчя, які показують великі цифри в різних шрифтах і кольорах, та Каліфорнійський циферблат, який виглядає як класичний циферблат і змішує римські цифри з арабськими цифрами, перероблений циферблат годинника “Сонячний аналог”, який виглядає як сонячний годинник, і новий “Інфографічний субдіал”, який включає в себе більш складні види, як діаграма фондового ринку або погода.

Нагадаємо, великі американські корпорації Intel Corp., Qualcomm Inc., Xilinx Inc. і Broadcom Inc. призупиняють постачання своїх продуктів та програмного забезпечення китайській телекомунікаційній компанії Huawei.

Також, у топ-5 найпопулярніших сайтів в Україні у квітні склали пошуковик Google (60%), відеохостинг Youtube (43%), соцмережа Facebook (32%), новинний агрегатор ukr.net (14%) і сайт ПриватБанку (11%).

До речі, не всі Android-пристрої дозволяють переміщати частини встановленої програми на карту пам’яті, але для тих, які це вміють, процес займає усього кілька секунд.

Поділитися
Exit mobile version