Новий інструмент Карт Google, яким ви захочете скористатися

3 хв. читання

Вже цього року Google додасть у Карти інструмент, який відкриє нові можливості для дослідження.

Google запускає нову функцію для свого додатка Maps, про що було оголошено на заході Google I/O 11 травня. Вона називається Immersive View і виводить Перегляд вулиць на новий рівень. Вона працює, використовуючи мільярди фотографій для моделювання будівель і дерев у 3D за допомогою машинного навчання. Коли вона стане доступною, ви зможете відчути, яким є ресторан, район, пам’ятка чи популярне місце, ніби ви вже там.

Як працюватиме Immersive View

Якщо ви плануєте подорож і вас цікавить місто чи район, який ви ніколи не відвідували, Immersive View допоможе вам орієнтуватися на місцеположенні. Коли ви шукаєте місто, наприклад, Лондон, ви зможете побачити райони, ресторани, визначні пам’ятки та інші райони, ніби ви вже там.

screen shot 2022 05 11 at 1 09 07 pm 2

Якщо ви відвідуєте одне з міст із Immersive View, ви також можете побачити, як воно виглядає в певний час доби та за різних погодних умов. Ви також можете побачити, де знаходяться зайняті місця, якщо ви шукаєте популярний район або місця, яких варто уникати.

І ви можете зазирнути всередину ресторанів, ніби проходячи по будівлі, щоб перевірити атмосферу перед походом. Також буде доступна інформація про зайнятість у реальному часі та інформацію про дорожній рух поблизу.

Коли Immersive View стане доступним на Картах Google?

Google каже, що Immersive View почне запроваджуватися в Лос-Анджелесі, Лондоні, Нью-Йорку, Сан-Франциско та Токіо вже цього року, але не уточнив, коли. На момент запуску він буде доступний лише в цих містах, але пізніше з’явиться в інших містах.

Чи доступно це також для користувачів iPhone?

Часто, коли виходить нова функція Google Maps, користувачі iPhone бачать її останніми. Однак Google каже, що Immersive view працюватиме майже на будь-якому телефоні та пристрої, зокрема на вашому улюбленому iPhone.

Інші оновлення функцій Карт Google

Google оновив дві функції Карт: екологічний маршрут і Live View.

Екологічний маршрут дає змогу бачити та вибирати найбільш економний маршрут, отримуючи маршрути проїзду, щоб допомогти вам заощадити гроші на бензині.

Live View використовує AR для відображення стрілок і напрямків прямо на екрані, коли ви гуляєте містом. Тепер Google безкоштовно надає цю технологію розробникам за допомогою нового ARCore Geospatial API.

Щоб дізнатися більше, перегляньте ці 7 функцій Карт Google, якими Ви захочете скористатися прямо зараз

Поділитися
Exit mobile version