Новий планшет Microsoft матиме два екрани та відкриватиме додатки для Android

2 хв. читання

Microsoft планує випустити складаний планшет Surface протягом першої половини наступного року. Про це повідомляє Forbes з посиланням на аналітика Джефа Ліна із IHS Markit.

Очікується, що Surface матиме 9-дюймові екрани з співвідношенням сторін 4:3. Це відбудеться вже в першому кварталі 2020 року або до першої половини 2020 року, сказав Лін .

Інші деталі, наведені IHS Markit, включають:

  • Буде використовувати нову версію ОС Windows 10 – WCOS (ОС Windows) – для інтерфейсу з двома дисплеями (інтерфейс користувача);
  • Адаптований до 10-нанометрової системи-на-чіпі (SOC) Intel Lakefield;
  • Запускатиме програми для Android та службу iCloud у Windows 10;
  • Завжди присутнє з’єднання (LTE або 5G).

surface 3

Як повідомляли на почакту цього року видання Windows Central і The Verge, Microsoft готує мобільний пристрій з двома екранами. Очікується, що інші виробники пристроїв перейдуть до складних конструкцій у найближчі роки, оскільки вони прагнуть перенести мобільні пристрої за межі давно створених продуктів з одним екраном.

Samsung готується знову поставляти свою Galaxy Fold (після того, як він відійшов від початкового запуску Glitchy ), і очікується, що Huawei відвантажить складний Mate X цієї осені.

Нагадаємо, майже 40% будинків у всьому світі мають хоча б один пристрій з категорії Інтернету речей, а в країнах Північної Америки цей показник удвічі вище (66%), що тягне за собою зростання ризиків кібербезпеки.

Також в Cisco Digital Network Architecture (DNA) Center виявлені дві небезпечні уразливості, що дозволяють обійти аутентифікацію.

Окрім цього, дослідники з Malwarebytes Labs попередили користувачів платформи Steam про нову фішингову кампанію, під час якої зловмисники виманюють у жертв облікові дані нібито в обмін на безкоштовні ключі активації для ігор.

Поділитися
Exit mobile version