З’явився лідер серед Android-смартфонів, який скинув Xiaomi з п’єдесталу

2 хв. читання
oneplus 7 pro 6

Згідно з рейтингом продуктивності смартфонів, створеним AnTuTu, гаджети Xiaomi вже не є першими у світі. Так, лідером рейтингу став OnePlus 7 Pro, який набрав 373 953 бали, повідомляє НВ з посиланням на сервіс AnTuTu.

Цей гаджет побудований на процесорі Snapdragon 855, як і Xiaomi і нові флагмани LG, що розташувалися нижче. Тому в топі не залишилося смартфонів на базі Snapdragon 845.

OnePlus 7 Pro займає перше місце із середнім балом Antutu 373 953 бали. Телефон працює на платформі Snapdragon 855 SoC і є першим смартфоном на ринку, оснащеним UFS 3.0, завдяки якому швидкість запису і читання значно покращилася, особливо при обробці великих даних, що дозволяє йому займати верхню позицію.

На другому місці – Mi 9, який набрав 373 953 бали. Цей гаджет займав верхню позицію протягом двох місяців поспіль. Це, без сумніву, відмінна високопродуктивна модель, завдяки Snapdragon 855 і хорошої системної оптимізації чіпсета. Mi BlackShark 2 зайняв 3 місце з середнім балом Antutu 369 224. Цей ігровий смартфон відрізняє унікальна система охолодження.

Нижче з більш істотним відривом розташувалися LG V50 ThinQ 5G і версія Samsung Galaxy S10 + з процесором Exynos 9820.

Інші апарати лінійки Galaxy S10 продемонстрували практично однакові цифри: Exynos-версії Galaxy S10 5G, Galaxy S10 і більш доступного Galaxy S10e зайняли з шостого по восьме місця в зведеній таблиці відповідно. Замикають топ-10 рейтингу продуктивності Huawei P30 і P30 Pro з процесорами Kirin 980, які набрали трохи більш як 300 000 балів за версією AnTuTu.

Нагадаємо, майже 40% будинків у всьому світі мають хоча б один пристрій з категорії Інтернету речей, а в країнах Північної Америки цей показник удвічі вище (66%), що тягне за собою зростання ризиків кібербезпеки.

Також в Cisco Digital Network Architecture (DNA) Center виявлені дві небезпечні уразливості, що дозволяють обійти аутентифікацію.

Окрім цього, дослідники з Malwarebytes Labs попередили користувачів платформи Steam про нову фішингову кампанію, під час якої зловмисники виманюють у жертв облікові дані нібито в обмін на безкоштовні ключі активації для ігор.

Поділитися
Exit mobile version