П’ятірка кращих мобільних сервісів для монтажу відео

3 хв. читання
android smartphone holding

Якщо смартфон став Вашим цифровим помічником у повсякденному житті й у роботі, пропонуємо добірку мобільних сервісів для монтажу відео. Вони стануть Вам у нагоді, коли Ви перебуваєте на цікавій події, за кордоном, маєте гарні кадри але не маєте часу, щоб змонтувати їх у непростому Premiere Pro, радять фахівці громадської організації “Інтерньюз-Україна“.

1. iMovie

Для IPhone спробуйте додаток iMovie. Чому? По-перше, через його простий та зрозумілий інтерфейс. По-друге, за його велику бібліотеку із темами та фільтрами. Крім того, додаток дозволяє додавати до відео аудіо і титри та легко їх редагувати. Все, що потрібно в умовах обмежених ресурсів та часу!
Завантажити тут.

2. Media Studio

Відеоредактор Media Studio для Android пропонує гідну підбірку інструментів для реалізації Ваших ідей. Це варіації фільтрів, тем, ефектів — понад 25 опцій. Додаток також містить бібліотеку із різними спецефектами, як безкоштовними, так і платними — важливо завантажувати їх перед застовуванням. Зберігати готове відео можна у різних форматах, а у разі чого і конвертувати потім у потрібний. До того ж, додаток надійний: зберігає відео після кожного редагування.

Завантажити тут.

3. Videolicious

Додаток Videolicious призначений саме для журналістів. Він зручний та функціональний, проте необмежені можливості пропонує тільки корпоративна версія. Безкоштовна ж обмежує у хронометражі (відео не повинне бути довшим за хвилину) та кількості кадрів (не має перевищувати 10).

Завантажити тут.

4. FiLMiC Pro

Не тільки для монтажу, а у першу чергу для зйомки відео призначений ще один популярний серед журналістів додаток FiLMiC Pro. Інтерфейс складніший, ніж у вище згаданих додатках, але дозволяє і більшу кількість інструментів. Готове відео можна мінімально обробляти, додавати геолокацію та експортувати результат на YouTube чи в соцмережі. Додаток доступний і для айфона, і для мобільних з Android.


Завантажити тут.

5. KineMaster

KineMaster розроблений виключно під Android, але є одним із кращих для цієї операційної системи. Мультитрек, нескладна анімація, коригування аудіо та інший функціонал допоможуть не тільки змонтувати цікаву відеоісторію, але оперативно поділитися нею на соціальних платформах.

Завантажити тут.

Нагадаємо, версія Microsoft Edge, встановлена в Windows 10, відправляє повну URL-адресу сайтів, які відвідує користувач, компанії Microsoft. Ці дані містять не тільки інформацію про сторінку, а й ідентифікатор безпеки.

Окрім цього, завантажувач CCleaner містить рекламні пропозиції сторонніх продуктів. Так, користувачі CCleaner, які оновлюють програму або встановлюють її заново за допомогою оффлайн-завантажувача, можуть отримати ці пропозиції.

Також для боротьби з Facebook-тролями працюватиме платформа TrollessUA, де кожен зможе повідомити про екаунти, які активно коментують, використовуючи мову ненависті та образ, маніпулюють категорією “патріот” та поширюють дезінформацію.

Зверніть увагу, що фальшиву шкідливу програму маскують під FaceApp та розповсюджують через інфіковані веб-сайти та YouTube.

Поділитися
Exit mobile version