Перевірте свій iPhone на наявність зламаних паролів. ЗАРАЗ!

2 хв. читання

Паролі – це і Ваша перша лінія захисту, і потенційна слабка ланка Вашої безпеки. Зараз гарний час для швидкого, п’ятихвилинного аудиту паролів на Вашому iPhone.

Зламані паролі – це швидкий шлях до всіляких онлайнових проблем.

Але, на щастя, iOS дозволяє досить легко провести швидкий аудит Ваших паролів на предмет скомпрометованих даних, дозволяючи змінити їх до загострення проблем. І це займе у вас менше п’яти хвилин.

Отже, торкніться Параметри та перейдіть до Паролі. Там, якщо Ваші паролі зламані або повторно використані, Ви побачите запис під назвою Рекомендації з безпеки.

photo 2021 11 07 16 07 11

Торкніться цього пункту, щоб побачити облікові записи, які мають проблеми з паролями, і Ви отримаєте можливість або змінити пароль на веб-сайті чи службі, або видалити запис (зробіть це лише, якщо Ви вже змінили пароль, або це застарілий обліковий запис для служби, яку Ви деактивували).

Це швидко. Це просто.

Витратіть менш ніж п’ять хвилин часу на перевірку зараз, і це може позбавити Вас цілої купи головного болю в майбутньому.

Примітка: той же трюк буде працювати для iPad. На комп’ютері Mac запустіть Safari, клацніть Safari на панелі меню та натисніть Налаштування… потім перейдіть до Паролі , і якщо є якісь рекомендації щодо безпеки, Ви побачите сповіщення в нижній частині вікна.

Поділитися
Exit mobile version