Після оновлення iOS 12.1.2 у користувачів iPhone зникає мобільний зв’язок

2 хв. читання
iphone talking

Після установки оновлення операційної системи iOS 12.1.2 користувачі пристроїв Apple з різних країн почали скаржитися на проблеми зі стільниковим зв’язком. Про це пише Новое время з посиланням на Forbes.

Цікаво, що це оновлення повинно було прибрати аналогічну проблему для користувачів в Туреччині.

У міру того, як все більше власників iPhone переходять на iOS 12.1.2, з усього світу приходять повідомлення про те, що операційна система відключає мобільні сервіси передачі даних. Таким чином, заяви Apple про те, що вона “вирішує проблему, яка може вплинути на стільниковий зв’язок в Туреччині для iPhone XR, iPhone XS і iPhone XS Max”, здаються іронічними, враховуючи, що проблема тепер виникла на всіх континентах.

Після оновлення, яке було випущено 20 грудня, власники iPhone стали скаржитися на відсутність підключення до стільникових мереж, можливості відправляти повідомлення, а також приймати вхідні та вихідні дзвінки. Повідомлення зі скаргами з’явилися вже 21 грудня і з’являються регулярно.

“Спасибі @Apple @AppleSupport за різдвяний подарунок… Після оновлення свого iPhone до iOS 12.1.2 я не можу отримати доступ до стільникових даних. Я перезавантажив пристрій і тепер більше не можу його активувати. Немає мережі. Краще виправте це якомога швидше!”, – скаржиться користувач @ realalex_6 з Нью-Йорка.

З подібними проблемами зіткнулися жителі Північної і Південної Америки, Європи і Азії, особливо постраждали користувачі смартфонів Apple в США та Індії. Сполучені Штати, схоже, постраждали особливо сильно.

Компанія Apple поки офіційно не відреагувала на скарги. У Twitter співробітники техпідтримки радять скинути настройки гаджетів до заводських, проте це не гарантує вирішення проблеми.

Поділитися
Exit mobile version