Поховано на кладовищі Google: який наступний продукт вб’є компанія?

2 хв. читання
google apps

А Ви знали, що у Google є власне “цифрове кладовище” сервісів та додатків, які не стали популярними серед користувачів та були вилучені.

Сайт називається Killed by Google —Вбиті Google. Зараз там поховані 150 продуктів компанії, які вже не доступні для користувачів. Серед них — 11 додатків, 127 сервісів та 12 апаратних продуктів.

“Вбиті Google” — це відкритий список померлих продуктів, служб і пристроїв Google. Він служить даниною і меморіалом улюбленим продуктам і послугам, які вбив Google”, — йдеться в описі проекту.

На цвинтарі розміщений перелік продуктів та коротка інформація про причину їхньої смерті.

Компанія у квітні збирається поповнити список мешканців цвинтаря соціальною мережею Google+ та сервісом Inbox, які не стали популярними серед користувачів.

До речі, закриття Google+ 2 квітня не означає, що Ваші пости за роки користування соціальною мережею будуть втрачені. Нещодавно ArchiveTeam почав кешувати загальнодоступний вміст Google+, щоб зробити його доступним в Інтернет-архіві після доленосного дня.

Нагадаємо, компанія Google офіційно оголосила про закриття своєї соціальної мережі Google+ через уразливість, яка дозволяла стороннім розробникам доступ до особистих даних приблизно 500 тисяч користувачів мережі.

Для батьків Google пропонує безкоштовне рішення, як вберегти дитину від небажаного контенту. Додаток Family Link дозволяє зручно контролювати використання смартфона.

Також нещодавно Facebook платить користувачам у віці від 13 до 35 років до $ 20 на місяць, щоб вони встановили додаток для дослідження Facebook.

Поділитися
Exit mobile version