ПриватБанк запустив бота в Telegram для оплати проїзду

2 хв. читання

“ПриватБанк” запустив бота KyivPasTransBot для швидкої оплати проїзду в метро і столичному транспорті за допомогою месенджера Telegram. Про це повідомляє прес-служба банку.

Придбати єдиний електронний квиток для проїзду в київському метро і наземному міському транспорті можна в два кліка, сплативши за допомогою банківської карти або Apple Pay (для користувачів iPhone).

Після оплати в боті з’явиться електронний квиток з QR-кодом, який потрібно відсканувати в спеціальних пристроях у наземному транспорті або на нових турнікетах метрополітену.

Screenshot 2019 03 18 14 56 19 org.telegram1

До речі, серед додатків з Google Play Маркет  в чергове знайдено програми, які завдають шкоди Вашому смартфону і можуть викрасти конфіденційну інформацію. Дослідники з Digital Security виявили раніше невідомий тип рекламного шкідливого програмного забезпечення у понад 200 додатках для Android. Деякі з цих програм були завантажені мільйонами користувачів.

Нагадаємо, що більшість антивірусних програм для Android, розміщених в Google Play, даремно витратять Ваш час і гроші. А деякі навіть сприятимуть ймовірному зараженню Вашого смартфона шкідливими програмами.

Також фахівець із кібербезпеки Лукас Стефанко вчергове виявив у офіційному магазині Google Play Маркет 19 шкідливих додатків. GPS-застосунки, які містять трояни, користувачі завантажили більше 50 мільйонів разів.

У додатку SHAREit для Android виправлені дві серйозні уразливості, що дозволяють викрадати файли з чужих пристроїв. Завдяки їм, зловмисник може обійти реалізований в додатку механізм аутентифікації пристрою та завантажувати зі смартфона жертви довільні файли та інші дані, такі як токени Facebook і файли cookie.

Поділитися
Exit mobile version