Оновлена Android дозволяє відправляти повідомлення зі смартфона на ПК

2 хв. читання
Android smartphone 2

В черговому оновленні ОС Android з’явилася нова можливість, яка дає користувачам обмінюватися повідомленнями з власниками комп’ютерів, як у власників пристроїв на macOS і iOS з додатком iMessage, пише AndroIdinsider. Нова функція дозволить Вам відправляти зі свого Android-смартфона повідомлення прямо на комп’ютер, а з комп’ютера через браузер назад на смартфон.

Для того, щоб відкрити на своєму смартфоні таку можливість, для початку завантажте додаток “Повідомлення” з Google Play Маркет. Після встановлення надайте додатку довзоли і доступи для коректної роботи в майбутньому.

Як тільки Ви налаштували додаток на смартфоні, настане черга комп’ютера. На комп’ютері або ноутбуці Вам потрібно зайти на сайт https://messages.android.com і слідувати інструкціям у вікні Вашого браузера для того, щоб зв’язати ПК і смартфон.

Як тільки всі налаштування узгоджені, Ваш браузер відкриє вікно “Повідомлення”, яке буде дублювати те, що знаходиться у Вас на смартфоні.

До речі, Google представила нову версію своєї мобільної платформи, яка на поточний момент отримала назву Android Q. Разом з офіційним анонсом була випущена і перша бета-версія нової версії Android, яка поки що доступна лише користувачам смартфонів Google Pixel, причому всіх поколінь.

Нагадаємо, що більшість антивірусних програм для Android, розміщених в Google Play, даремно витратять Ваш час і гроші. А деякі навіть сприятимуть ймовірному зараженню Вашого смартфона шкідливими програмами. Так заявили дослідники AV-Comparatives.

Також фахівець із кібербезпеки Лукас Стефанко вчергове виявив у офіційному магазині Google Play Маркет 19 шкідливих додатків. GPS-застосунки, які містять трояни, користувачі завантажили більше 50 мільйонів разів.

У додатку SHAREit для Android виправлені дві серйозні уразливості, що дозволяють викрадати файли з чужих пристроїв. Завдяки їм, зловмисник може обійти реалізований в додатку механізм аутентифікації пристрою та завантажувати зі смартфона жертви довільні файли та інші дані, такі як токени Facebook і файли cookie.

Поділитися
Exit mobile version