Ring ввела обов’язкову двофакторну аутентифікацію

3 хв. читання
gmail smartphon lenovo

Компанія Ring ввела обов’язкову двофакторну аутентифікацію для всіх призначених для користувача облікових записів, а також додаткові механізми для забезпечення безпеки і конфіденційності.

“Хоча ми вже пропонуємо нашим клієнтам двофакторну аутентифікацію, починаючи з сьогоднішнього дня, ми робимо другий рівень верифікації обов’язковим для всіх користувачів під час авторизації в облікових записах Ring. Ця додаткова аутентифікація допомагає запобігти отриманню доступу до ваших облікових записів Ring неавторизованим користувачам, навіть якщо у них є ваші логін і пароль”, – повідомляється в блозі компанії.

Введення обов’язкової двофакторної аутентифікації означає, що відтепер при авторизації в облікового запису Ring на смартфоні або комп’ютері користувачі будуть отримувати одноразовий верифікаційний код з шести випадково згенерували символів. Цей код потрібно буде вводити разом з логіном і паролем.

Крім іншого, у користувачів тепер є можливість вибирати, чи надавати стороннім компаніями доступ до своїх даних для відображення персоналізованої реклами. Виробник також тимчасово призупинив використання більшості сторонніх аналітичних сервісів в додатках і на сайтах Ring до тих пір, поки не забезпечить користувачам більше можливостей для контролю над своїми даними.

Обов’язкова двофакторна аутентифікація була введена компанією Ring на хвилі ряду скандалів. У грудні минулого року облікові дані тисяч власників камер Amazon Ring виявилися в Інтернеті. Тоді ж житель штату Алабама подав до суду на компанію Amazon і Ring, звинувативши їх в нездатності захистити пристрою від кібератак.

Нагадаємо, популярні поштові додатки для iOS і Android “обробляють” дані з поштових скриньок користувачів і потім продають створені на основі цієї інформації продукти клієнтам у сфері фінансів, туризму та електронної комерції.

Також фішинговий механізм створили двоє правопорушників для заволодіння криптовалютою. Під час виконання користувачем переказу криптовалюти відбувалася підміна криптогаманця отримувача, і гроші направлялись зловмисникам.

Окрім цього, зловмисник за допомогою системи онлайн-платежів банківських установ, які не є резидентами України, заволодів грошовими коштами українського банку.

Зверніть увагу, найбільш привабливою для хакерів мобільною операційною системою є Android. Так, 99% мобільних шкідливих програм виявляюють саме на пристроях під управлінням цієї ОС, йдеться у звіті з кібербезпеки мобільних пристроїв за 2019 рік компанії ESET.

До речі, образливі та провокативні повідомлення, знущання в коментарях, навмисне створення конфліктних ситуацій — все це типові прояви тролінгу в Інтернеті. Часто юні користувачі не в змозі боротися з цим самостійно, а батьки не розуміють що це та як захистити власну дитину. Як знизити тиск на підлітка, який вже став жертвою тролінгу в Мережі, а також уникнути цього, читатйте у статті.

Поділитися
Exit mobile version