Розробники Windows 10 готують наймасштабніше оновлення ОС

2 хв. читання

За останній рік якість оновлень для Windows 10 значно погіршилась, про що відверто повідомило навіть керівництво Microsoft на одній з нещодавніх прес-конференцій. У зв’язку з цим було прийнято рішення вжити радикальних заходів, збільшивши термін тестування великих оновлень до одного року, оскільки зараз апдейти тестують півроку, пише AKKet.com.

Як пише видання, найближчим часом для Windows 10 випустять найбільше в історії всієї операційної системи оновлення, яке стане доступним у першій половині 2020 року. Вже зараз учасники програми Windows Insiders в рамках каналу Skip Ahead можуть почати тестувати майбутній апдейт. Співробітник Microsoft відзначив, що користувачів чекає “щось грандіозне”. Але ніякої конкретики озвучено не було.

Windows 10 Microsoft 1

Протягом більше одного року співробітники корпорації будуть працювати над найбільшим в історії Windows 10 оновленням під номером 20H1, встановити яке зможуть усі бажаючі безкоштовно, але, звичайно, за умови наявності ліцензійної копії ОС. За деякими даними, цей апдейт стане останнім з усіх великих, які Microsoft випустять для цієї версії.

Цілком можливо, що апдейт 20H1 для Windows 10 геть змінить інтерфейс всієї операційної системи, спростить безліч елементів меню, а також підвищить загальну стабільність всього програмного забезпечення.

До речі, Microsoft завжди вважає, що вона краще за інших розуміє, що потрібно користувачам операційної системи Windows 10. На практиці це призводить до того, що оновлення ніяк не можна відключити на постійній основі, а всі нововведення, які з’являються в ОС, відразу ж вмикаються без будь-якого сповіщення користувача. Але в Windows 10 є налаштування, про які не повідомлять користувачам.

Поділитися
Exit mobile version