“Розумні” колонки Amazon і Google стали підтримувати безкоштовні музичні сервіси

2 хв. читання
google home 1

Amazon і Google, схоже, знайшли спільну мову – тепер компанії пропонують безкоштовні версії своїх музичних сервісів для розумних колонок. Про це повідомляє XDA-Developers.

Amazon Music можна використовувати безкоштовно на пристроях Alexa, а YouTube Music можна використовувати безкоштовно на пристроях Google Home.

Обидві компанії пропонують однакові продукти. Amazon Music можна використовувати безкоштовно з рекламою, на зразок Pandora. Ви просто просите щось на зразок “грати музику 80-х років” і знайдете відповідну станцію. Якщо у Вас вже є Amazon Prime, Ви отримуєте Amazon Music Unlimited, який не має оголошень.

Служба YouTube Music тепер має безкоштовну версію, яка підтримується з рекламою, для пристроїв Google Home. Подібно до функції Amazon, Ви можете дати команду, наприклад, “грати латино-американську музику”, і YouTube знайде станцію.

Безкоштовно користуватися Amazon Music можуть користувачі у США. А ось безкоштовний пакет YouTube Music доступний у США, Канаді, Мексиці, Австралії, Великобританії, Ірландії, Німеччині, Франції, Італії, Іспанії, Швеції, Норвегії, Данії, Японії, Нідерландах та Австрії.

Нагадаємо, Google Play Protect не є достатньо ефективним засобом захисту від кіберзагроз для смартфона на базі Android. Про це свідчать нещодавні тестування антивірусних програм для Android, яке провели дослідники з AV-TEST.

Також для забезпечення кращого захисту від атак типу “людина посередині” (“man in the middle”, MitM) компанія Google буде блокувати спроби авторизації, ініційовані з вбудованих фреймворків для web-серфінгу, які нерідко використовуються в фішингових атаках.

Шахрайську схему із онлайн-продажу фейкових автомобілів організували зловмисники у м. Київ та Запоріжжя. У своїх рекламних оголошеннях шахраї значно занижували вартість транспортного засобу та пропонували “вигідні” знижки кожному із клієнтів.

Поділитися
Exit mobile version