Що змінить Apple в iOS 13? Розробник поділився інформацією

2 хв. читання
iphone crash

Розробник Макс Вайнбах в соціальній мережі Twitter розповів, що Apple змінить в iOS 13, пише AndroIdinsider.

Він повідомив, що компанія готує масштабне оновлення Safari в iOS 13. Завдяки цим нововведенням, швидкість обробки веб-сторінок буде поліпшена, що позитивно позначиться на роботі фірмового браузера.

Також аналогічні поліпшення може отримати і настільна версія браузера в macOS 10.15.

Нагадаємо, що головним нововведенням iOS 13 стане повністю новий дизайн. Операційна система вперше з часів iOS 7 отримає глобальні зміни в інтерфейсі. Apple серйозно переробить робочий стіл, змінить логіку взаємодії з ним, а також зробить його більш функціональним. Замість звичних іконок користувача зустрічатимуть особливі інтерактивні віджети.

Нову мобільну операційну систему покажуть влітку цього року на конференції для розробників WWDC 2019. Поки невідомо, які саме пристрої будуть підтримувати iOS 13. Але є всі підстави вважати, що підтримку не отримають всі пристрої з 1 ГБ оперативної пам’яті, а саме – iPhone 5s , iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Mini Retina, iPad Air, а також iPod Touch шостого покоління.

До речі, незабаром Apple випустить оновлення iOS 12.2 з корисним нововведенням, яке запобігає збору інформації про користувача, показу таргетованої реклами на сайтах і збільшує швидкість завантаження сторінок.

Також стало відомо, що Apple планує відмовитися від чіпів Intel на користь власного процесора на базі архітектури ARM. Власні процесори дозволять розробникам створювати одну програму, яка працюватиме на смартфонах, планшетах та Mac.

Поділитися
Exit mobile version