Скоро iPhone зможе виводити звук на два пристрої одночасно

2 хв. читання
iphone

На користувачів Apple чекає нова можливість, яка зараз присутня у смартфонах Samsung та інших виробників. Ресурс Mac Otakara запевняє, що одним з нововведень операційної системи iOS 13 для iPhone стане підтримка одночасного підключення по Bluetooth відразу до двох музичних пристроїв, пише MacDigger.

На двох цих пристроях можна буде запускати як один і той же звуковий потік, так і кілька різних. Завдяки цьому вдасться, наприклад, слухати музику через Bluetooth на бездротовій колонці, але при цьому спілкуватися по телефону через бездротові навушники, підключені до цього ж самого мобільного пристрою. Зараз така можливість є тільки в смартфонах і планшетах Samsung, в список яких входять Galaxy Note 9, Galaxy S9 і Galaxy S9 +, Galaxy Tab S4, Galaxy Note 8, а також Galaxy S8 і Galaxy S8 +.

Для використання такої можливості модуль бездротової передачі даних повинен мати версію Bluetooth 5.0, на даний час такий можна зустріти в iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XR і iPhone XS Max. Користувачі всіх цих смартфонів Apple, за даними джерела, з релізом прошивки iOS 13 зможуть одночасно працювати відразу з двома звуковими потоками, самостійно вирішуючи, на якому з підключених пристроїв буде відтворюватися звук.

Як повідомлялося раніше, конференція Apple для розробників відбуватиметься з 3до 7 червня 2019 року, а презентація нових продуктів Apple відбудеться відразу після відкриття заходу.

Нагадаємо, інсталяція чергового накопичувального оновлення може призвести до непрацездатності віртуального середовища Windows Sandbox – одного з головних нововведень в травневому оновленні Windows 10 May 2019 Update (версія 1903).

Також компанія Huawei позбавлена можливості використовувати у своїх продуктах карти microSD або SD-слоти. Сталося це через те, що китайську компанія виключили з SD Association через санкції, уведені урядом США.

окрім цього, про глобальну атаку вірусу WannaCryptor (або WannaCry), який став всесвітньовідомим через масштаби інфікування два роки тому, нагадують фахівці з кібербезпеки компанії ESET. Така колосальна атака була спричинена експлойтом EternalBlue, який був загальнодоступним, чим і скористались кіберзлочинці.

Поділитися
Exit mobile version