Смартфонам Android надали нову функцію сумісності з Windows 10

2 хв. читання
Android Windows 10

Microsoft додала в додаток Your Phone для Windows 10 функцію відтворення дисплея смартфона на комп’ютері. Для учасників програми Windows Insiders вона стане доступна вже на цьому тижні, пише Технофан.

Додаток відображає не тільки сам смартфон, але і програми, якими власник часто користується. Система працює за допомогою Bluetooth з режимом економії енергії, а не через бездротовий Інтернет, тому функція буде доступна не для всіх комп’ютерів.

Microsoft, в першу чергу, розробляє Your Phone для своїх ноутбуків Surface. Також буде обмежено і кількість смартфонів, які підтримують цю функцію на Windows. Нові можливості можна випробувати за допомогою Samsung Galaxy S8, S8+, S9 і S9+.

З інформації компанії, з часом список смартфонів від різних виробників для роботи з Your Phone буде поповнюватися.

До речі, попри збільшення ефективності засобів для боротьби з кіберзагрозами рівень хакерських атак зростає. Кібератаки є цілим комплексом складних і продуманих дій, які зараз працюють ефективно, як ніколи раніше. Аби максимально відгородити себе від подібних атак, існує декілька способів підвищити безпеку Вашого Android-смартфона.

Також фахівець із кібербезпеки Лукас Стефанко вчергове виявив у офіційному магазині Google Play Маркет 19 шкідливих додатків. GPS-застосунки, які містять трояни, користувачі завантажили більше 50 мільйонів разів.

У додатку SHAREit для Android виправлені дві серйозні уразливості, що дозволяють викрадати файли з чужих пристроїв. Завдяки їм, зловмисник може обійти реалізований в додатку механізм аутентифікації пристрою та завантажувати зі смартфона жертви довільні файли та інші дані, такі як токени Facebook і файли cookie.

Поділитися
Exit mobile version