Смартфони Google зможуть зрозуміти, що Ви потрапили у аварію

2 хв. читання
google pixel android Q

Через кілька днів після закінчення конференції розробників Google I/O 2019, де Google багато говорила про Android Q, стало відомо про нову функцію, яка повинна супроводжувати нову версію “зеленого робота”.

Новий Android Q буде наділений можливістю, яка дозволить смартфону автоматично зрозуміти, якщо його власник потрапить у автокатастрофу.

Про це повідомляє GizChina.

Ця функція, яка є ексклюзивною для пристроїв Google Pixel, була знайдена серед рядків коду Android Q.

Журналісти видання зазначають, що наразі незрозуміло, як буде працювати функція виявлення інцидентів – можливо, використання акселерометра і мікрофона. Також немає даних, як програма повідомлятиме органи влади чи деяким вибраним екаунтам про інцидент.

Нагадаємо, компанія Nike представила функцію Nike Fit, яка використовує комбінацію комп’ютерного зору, наукових даних, штучного інтелекту та рекомендаційних алгоритмів для сканування ваших ніг і знаходження правильного взуття для вас.

Також Google оголосила про новий спосіб доставки оновлень безпеки для Android для основних компонентів ОС. На конференції розробників Google I/O 2019, яка відбулася в Маунтін-В’ю, штат Каліфорнія, Google оголосила про серйозні зміни в тому, як нова мобільна операційна система Android Q отримає оновлення безпеки.

Окрім цього, останні версії браузерів UC Browser і UC Browser Mini для Android-пристроїв, що налічують понад 600 мільйонів завантажень, уразливі до URL-спуфінга. Уразливість була виявлена дослідником безпеки Аріфом Ханом (Arif Khan), який повідомив про неї розробника UC Web минулого місяця.

Поділитися
Exit mobile version