WhatsApp припиняє підтримку на деяких iOS та старих Android

2 хв. читання
whatsapp messages

Компанія WhatsApp, яка належить Facebook, оновила свою сторінку підтримки операційних систем. Компанія додала нову операційну систему до списку ОС, для якої буде припинено оновлення, повідомляє Gadgets Now.

Пропонуємо ознайомитися із повним списком ОС, для яких WhatsApp припинить підтримку, а також тих, які програма не підтримує.

  1. WhatsApp зупинить підтримку для всіх телефонів, які працюють на операційній системі Windows Phone після 31 грудня 2019 року.
  2. WhatsApp зупинить підтримку пристроїв на Android версії 2.3.7 після 1 лютого 2020 року.
  3. WhatsApp зупинить підтримку iPhones, що працюють на iOS 7 після 1 лютого 2020 року.
  4. WhatsApp не підтримує версії Android 2.3.3 і старші версії.
  5. WhatsApp вже закінчила підтримку iPhones, що працюють на iOS6.
  6. Серед пристроїв Apple, WhatsApp більше не підтримує iPhone 3GS.
  7. WhatsApp також завершив підтримку BlackBerry OS і BlackBerry 10.
  8. WhatsApp підтримує обрані телефони KaiOS 2.5.1+, включно з JioPhone і JioPhone 2

WhatsApp попередження користувачів, що користуються додатком на операційних системах/пристроях, підтримка яких припинилася: “Оскільки ми більше не розвиваємося активно для цих ОС, деякі функції можуть перестати працювати в будь-який час.”

Також WhatsApp застеріг користувачів, які використовують WhatsApp на старих платформах: вони не зможуть перенести свою історію чату.

Нагадаємо, новий Android Q буде наділений можливістю, яка дозволить смартфону автоматично зрозуміти, якщо його власник потрапить у автокатастрофу.

Також Google оголосила про новий спосіб доставки оновлень безпеки для Android для основних компонентів ОС. На конференції розробників Google I/O 2019, яка відбулася в Маунтін-В’ю, штат Каліфорнія, Google оголосила про серйозні зміни в тому, як нова мобільна операційна система Android Q отримає оновлення безпеки.

Окрім цього, останні версії браузерів UC Browser і UC Browser Mini для Android-пристроїв, що налічують понад 600 мільйонів завантажень, уразливі до URL-спуфінга. Уразливість була виявлена дослідником безпеки Аріфом Ханом (Arif Khan), який повідомив про неї розробника UC Web минулого місяця.

Поділитися
Exit mobile version