Snapshot у Google Assistant тепер можна викликати за допомогою голосової команди

4 хв. читання
google2 1

Відтепер користувачі зможуть викликати функцію Snapshot у Google Assistant голосовою командою “Окей, Google, покажи мені мій день”. Технічний гігант представив дану програму як спосіб перегляду завдань на день в одному місці ще у 2018 році, і до недавнього часу користувачі могли отримати до неї доступ, тільки натиснувши значок в нижньому лівому кутку вікна Google Assistant.

Тепер Ви можете використовувати нову голосову команду для виклику Snapshot, якщо англійська є мовою за замовчуванням на Вашому пристрої. Google повідомив, що протягом найближчого часу до функції будуть також додані інші мови, повідомляє

Крім того, тепер на панелі Snapshot відображається додаткова інформація, в тому числі про дні народження та свята. Якщо Ви натиснете на повідомлення про день народження, воно покаже алгоритм дій, які можна зробити, наприклад, подзвонити, написати смс або відправити святкову пісню про день народження.

Панель також буде показувати індивідуальні рекомендації, засновані на перевагах користувача. Згідно з інформацією 9to5Google, більшість користувачів недавно отримали доступ до функції “Планування страв на сьогодні” з персональними рецептами.

Google пояснює, що ці рекомендації за рецептами змінюються залежно від часу дня, коли Ви їх переглядаєте – наприклад, Ви отримаєте декілька актуальних рецептів вечері, якщо будете переглядати їх у вечірній час. Нарешті, Snapshot тепер також буде рекомендувати подкасти та найближчі ресторани залежно від того, що Ви слухаєте, і місць, де Ви найчастіше буваєте.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як захиститися від незаконного криптомайнінгу?

Як швидко знайти системні налаштування у Windows 10? – ІНСТРУКЦІЯ

Як допомогти Gmail розпізнавати спам та заблокувати небажані листи?

10 кращих додатків для обміну повідомленнями на Android

Як поділитися своїм місцезнаходженням з друзями на iOS і Android? ІНСТРУКЦІЯ

Як відформатувати текст у Google Таблицях? ІНСТРУКЦІЯ

Фішингову кампанію з використанням бренду Netflix виявили фахівці з кібербезпеки. Зловмисники розсилають користувачам листи з повідомленням про заборгованість і вимогою змінити платіжні дані для продовження підписки.

Також сервіс “Карти” від Google зараз активно удосконалюють, щоб полегшити розрізнення природних особливостей навколишнього середовища – щоб люди могли побачити з великою точністю, де розташовані гірські крижані шапки, пустелі, пляжі чи густі ліси. За даними Google, нові “Карти” будуть доступні у 220 країнах та окремих територіях, які зараз підтримуються програмою – “від найбільших мегаполісів до малих селищ”.

Зверніть увагу, щойно відкритий дослідниками P2P-ботнет уразив щонайменше 500 урядових та корпоративних серверів SSH протягом 2020 року.  Фірма з кібербезпеки Guardicore опублікувала дослідження FritzFrog, однорангового (P2P) ботнету, який було виявлено за допомогою устаткування компанії з січня цього року.

До речі, Huawei підтвердила, що Android-пристрої її виробництва як і раніше будуть отримувати оновлення функціоналу та патчі безпекиЯк повідомили представники Huawei порталу Huawei Central, компанія продовжить оновлювати свої смартфони (в тому числі Honor) з передвстановленим магазином додатків Google Play і Huawei Mobile Services.

Microsoft випустила позапланове оновлення KB4578013, що виправляє дві уразливості підвищення привілеїв в сервісі віддаленого доступу (Windows Remote Access).

Поділитися
Exit mobile version