ТОП-5 кращих рюкзаків для захисту Ваших гаджетів

8 хв. читання

Незалежно від того, вирушаєте Ви в подорож чи просто їдете на метро на роботу, варто інвестувати в якісний протиугінний рюкзак. Вони полегшать збереження таких цінностей, як ноутбуки та смартфони, від нахабних злодіїв, одночасно пропонуючи Вам зручний функціонал.

На що слід звернути увагу

Найкращі рюкзаки проти крадіжок захистять Ваші речі, залишаючись при цьому функціональними та зручними для Вас. Враховуючи, що більшість людей, які використовують протиугінні рюкзаки, є пасажирами, які подорожують, сумки також повинні бути зручними для носіння протягом усього дня.

Ці сумки спеціально розроблені з урахуванням безпеки, і як такі, як правило, мають вбудовані принаймні кілька захисних заходів. Найчастіше ці функції включають захисний матеріал або вбудований сталевий дріт, приховані блискавки або кишені, замкнені ремінці та блискавки, захист RFID тощо.

Оскільки Ви, швидше за все, будете носити їх протягом усього дня, ці сумки також повинні бути зручними. Надавайте перевагу сумкам з великою кількістю високоякісних прокладок на ремінцях і задній частині сумки. Хороші сумки повинні мати якісні компоненти, здатні служити роками.

Найкращий багатофункціональний

Pacsafe Metrosafe LS450 25L. Він може похвалитися добре округленою комбінацією засобів протидії крадіжці, включаючи три зовнішні кишені на застібках-блискавках, що замикаються, застібку- запобіжник та кишеню, що блокує RFID. Крім того, він із захисною сіткою eXomesh, яка є легкою та гнучкою сталевою сіткою для армування.

Сумка об’ємом 25 л. має великий об’єм зберігання, в який легко поміститься 15-дюймовий ноутбук, ноутбуки, планшет, фотоапарат, гаманець, куртка та інші аксесуари. Окрім зовнішніх кишень, що замикаються, він також має м’який і підвісний внутрішній футляр для ноутбука, дві бічні кишені для пляшок з водою або парасольками, дві внутрішні кишені на блискавці (включаючи кишеню, що блокує RFID) та застібку для ключа/гаманця.

М’які наплічні ремені можна регулювати. Він виготовлений з міцного водостійкого поліестеру та має п’ятирічну гарантію. Завдяки великим розмірам, значним протидіям та легкій конструкції Pacsafe Metrosafe LS450 є хорошими вибором для подорожуючих.

backpack

Коштує від 4300 гривень.

Преміум-вибір

KORIN ClickPack Pro. Рюкзак має висувний металевий дротовий замок, за допомогою якого можна закріпити сумку, двошарові захисні блискавки YKK із подвійною котушковою ланцюжком, стійкою до проколів, кишені, що блокують RFID, конструкція із захисного матеріалу міцнішого за кевлар та водовідштовхувальне покриття, щоб зберегти цінні речі сухими.

Рюкзак є досить великим, щоб зручно зберігати 15-дюймові ноутбуки. У ньому є кілька внутрішніх гнізд та кишень – у тому числі кілька знімних, щоб Ви мали більший контроль над тим, як все організовано та де речі зберігаються в сумці, – вбудованим зовнішнім зарядним пристроєм USB. У нього навіть є вбудовані світловідбивачі, які допоможуть Вам бути видимими під час нічної прогулянки. ClickPack Pro є очевидним вибором для тих, хто хоче надійної безпеки та витонченої форми.

Коштує від 3000 гривень.

Найкращий бюджетний

Oscaurt Anti-Theft Laptop Backpack. Незважаючи на те, що недорогий рюкзак для ноутбуків від крадіжок Oscaurt не пропонує стільки наворотів, як інші варіанти, він все ще є якісним вибором для тих, хто дотримується бюджету. Що стосується безпеки, то він пропонує міцну тканину, приховані блискавки для основної кишені та секретну кишеню ззаду. Крім того, він має світловідбиваючу смужку спереду для безпечніших подорожей у темну пору.

У своєму мінімалістському дизайні сумка має сучасний вигляд і буває чотирьох кольорів: чорного, темно-сірого, світло-сірого та синього. У сумці є вбудований USB-зарядний пристрій для зарядки телефону або інших пристроїв у дорозі. У сумці є окремі відділення для зберігання ноутбуків (до 15,6 дюймів) та інших аксесуарів, кожне з яких оздоблене еластичними стрічками.

Вигнуті підтягнуті наплічні ремінці регулюються відповідно до ваших потреб, а спинка з EVA-матеріалу забезпечує дихаючу та зручну посадку.

Коштує від 1200 гривень.

Для високих користувачів

KOPACK Scan Smart Anti-Theft Laptop Backpack. Якщо Ви високі і шукаєте сумку, яка більше підходить для Вашого розміру, це – чудовий вибір. Він поставляється у двох кольорах – світло-сірому та темно-сірому – і має вбудований USB-порт для заряджання пристроїв під час подорожі.

З міркувань безпеки Scan Smart не має видимих ​​блискавок або кишень на передній панелі сумки. Він також має приховану кишеню ззаду рюкзака і виготовлений з матеріалів, що захищають від подряпин. Сумка може похвалитися кількома приємними додатковими елементами, як протиударний внутрішній контейнер для захисту ваших цінностей, міцне дно, яке захищає також його від забруднення, відділення для зберігання Вашого посвідчення особи, кредитних карток та готівки. Великий розмір Scan Smart ідеально підходить для високих користувачів або тих, хто хоче носити більше, забезпечуючи безпеку будь-якого обладнання всередині.

Коштує від 1400 гривень.

Тонкий варіант

KOPACK Slim Commuter Anti-Theft Laptop Backpack. Якщо Ви хочете взяти із собою безпечну сумку на одноденну поїздку, це – чудовий вибір. Має більше десяти внутрішніх слотів, а також має USB-кабель для зарядки пристроїв у дорозі.

Незважаючи на свій тонкий дизайн (який поставляється в п’яти веселих кольорах), Slim Commuter забезпечує надзвичайно надійний рівень безпеки. Він має прихований відсік для ноутбука на блискавці, який можна зафіксувати на D-подібному кільці для додаткового захисту. Він створений з текстурованою стійкою до розривів і має надзвичайно міцні блискавки проти проколів для основного відділення. Завдяки зручним S-подібним ремінцям та тонкому захищеному дизайну, Slim Commuter – чудовий вибір для користувачів із малою комплекцією та одноденних екскурсій.

Коштує від 1000 гривень.

Джерело: How-To Geek

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як видалити обліковий запис Facebook? – ІНСТРУКЦІЯ

Як синхронізувати вкладки між різними браузерами? – ІНСТРУКЦІЯ

Як зменшити цифровий слід та захистити особисті дані? ПОРАДИ

Instagram як бізнес: у чому секрет успіху в мережі?

Як правильно вибрати ноутбук? ПОРАДИ

До речі, китайського виробника розумних телевізорів Skyworth викрили в шпигунстві за користувачами. Кожні 10 хвилин апарат сканував приміщення з метою пошуку інших пристроїв, підключених до мережі Wi-Fi.

Також фахівець компанії ESET Джейк Мур виявив проблему, коли попросив свою восьмирічну дочку протестувати надійність функції розблокування iPhone за допомогою смарт-годинника Apple Watch, що дозволяє розблокувати смартфон при носінні захисної маски. Дівчинка наділа маску і негайно отримала доступ до татового iPhone, просто змахнувши вгору екран.

Apple випустила нову версію операційної системи iOS для iPhone та iPad. Вона додасть на пристрої низку нових функцій, але головні нововведення стосуються приватності користувачів та захисту їхніх персональних даних.

Окрім цього, зловмисники стали частіше використовувати документи Microsoft Excel (версії 4.0) для поширення шкідливих програм, таких як ZLoader і Quakbot.

Поділитися
Exit mobile version