Twitter призупинив рекламу в Україні та Росії на тлі зростання конфлікту

2 хв. читання
FSV27XVNTZPJHLZ4ZPPYMVLJGY

Twitter тимчасово призупиняє рекламу в Україні та Росії, щоб забезпечити видимість інформації про громадську безпеку.

У цій темі платформа описує кілька заходів, які вона вживає для захисту користувачів. Це включає призупинення «деяких» рекомендацій твітів від людей, на яких ви не підписані, а також підказки у пошуку та на головній стрічці, що спрямовують користувачів до розділу Twitter , який містить інформацію про цифрову безпеку.

Соціальна мережа також повідомляє, що «проактивно перевіряє твіти, щоб виявити маніпулювання платформою», і вживає проти них «примусових заходів». Twitter також контролює акаунти журналістів, урядовців, активістів та інших високопоставлених облікових записів, щоб запобігти «цілеспрямованим захопленням або маніпуляціям».

Twitter також розпочав благодійну кампанію для працівників з пожертвуваннями на користь перевірених організацій, які безпосередньо підтримують українських біженців, які шукають притулку та безпеки. Twitter удвоїть пожертви, та зробить прямий внесок у партнерську організацію.

Росія заблокувала Twitter в країні, намагаючись придушити інформацію, пов’язану з ескалацією конфлікту в Україні. Країна також вжила заходів проти Facebook — вона частково обмежила доступ до платформи, яка заборонила російським державним ЗМІ рекламуватися у своїй мережі.

«Ми продовжуємо стежити за поточним конфліктом в Україні, і наша увага залишається на захисті безпеки та цілісності розмови в Twitter», – заявила речник Twitter Кеті Росборо в електронній заяві The Verge . «У рамках цієї роботи ми тимчасово призупинили рекламу в Україні та Росії, щоб зосередити увагу на людей, які отримують критичну інформацію. Ми залишаємося пильними і будемо продовжувати уважно стежити за ситуацією».

ТЕГИ:
Поділитися
Exit mobile version