У Google можуть дозволити купувати товари з Youtube

3 хв. читання
youtube content

YouTube нещодавно почав просити деяких своїх авторів контенту позначити продукти, які вони згадують у своїх відео. Як повідомляється, компанія планує пов’язати ці товари з інструментами для покупок та аналітики, пропонованими материнською компанією Google, пише Engadget.

Кінцевою метою компанії може бути перетворення YouTube на єдине місце для покупок, де Ви можете переглядати та купувати майже все, що побачите на платформі. Одночасно Google тестує нову інтеграцію з платформою електронної комерції Shopify. Представники Google повідомили, що автори контенту матимуть контроль над  відображенням рекламованих товарів на каналах.

Перехід до прямої електронної комерції мав би для YouTube великий сенс. Якщо дивитись лише на технологію, незліченні практичні та оглядові відео, які Ви знайдете на платформі, були б ідеальним  способом для перетворення кількості переглядів на покупки. Здається, Google почувається так само. Під час нещодавньої прес-конференції генеральний директор Alphabet Сундар Пічаї заявив, що компанія може перетворити відеоролики з оглядами товарів на можливість покупки. Це те, що дозволило б компанії збільшити прибуток YouTube на рівні понад 15 мільярдів доларів, як це було наприкінці минулого року.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Шахрайство, оманливий дизайн, або як торгові сайти змушують Вас витрачати більше?

Найпоширеніші схеми кіберзлочинців та способи захисту від них. Поради

Як користуватися спеціальними піктограмами програм на Вашому iPhone та iPad? – ІНСТРУКЦІЯ

Як перемістити програми з бібліотеки додатків на головний екран на iPhone?– ІНСТРУКЦІЯ

Чим Вам загрожує підключення невідомих USB? Поради із захисту

Як зробити Chrome веб-браузером за замовчуванням на iPhone та iPad? – ІНСТРУКЦІЯ

Кібератаки та шкідливі програми – одна з найбільших загроз в Інтернеті. Дізнайтеся з підбірки статей, як виникло шкідливе програмне забезпечення та які є його види, що таке комп’ютерний вірус, про усі види шкідливого ПЗ тощо.

До речі, дослідники розкрили подробиці про критичну уразливість в додатку Instagram для Android, експлуатація якої дозволяла віддаленим зловмисникам перехопити контроль над цільовим пристроєм шляхом відправки спеціально створеного зображення.

Цікаво знати, що кіберполіція затримала злочинну групу, яка за допомогою скімінгових пристроїв виготовляла дублікати банківських карток. Далі з цих карток знімали готівку. За це зловмисникам загрожує до 12 років ув’язнення.

Також після додавання до свого функціоналу аудіо-твітів для iOS у червні, Twitter зараз експериментує з ідеєю дозволити людям записувати та надсилати голосові повідомлення за допомогою прямих повідомлень.

Важливо знати, що хакерам вдалося обійти захист iOS 14 на пристроях, що базуються на процесорі Apple A9.

Поділитися
Exit mobile version