У “Пошуку” від Google спростили шопінг в інтернет-магазинах за допомогою смартфону

3 хв. читання
google search

Google спрощує покупки одягу та інших подібних предметів безпосередньо через додаток “Пошук” на мобільних пристроях.

Компанія представила нові можливості, пояснивши, що це дозволяє переглядати взуття, аксесуари та одяг різних марок, подивитися, в яких магазинах продаються товари, скільки коштує продукція тощо. Про це пише Slashgear.

Можливість пошуку предметів одягу за допомогою “Пошуку” Google не є новою, але вищезгадана зміна приносить усі ці предмети в один і той же простір, значно полегшуючи пошук того, що Ви шукаєте. Користувач може звужувати категорії на основі фільтрів, таких як стать та колір, а потім переглядати, які компанії продають їх,  скільки вони коштують, відгуки минулих покупців тощо.

Google каже, що користувачі можуть почати пошук цих предметів, просто ввівши все, що вони шукають, наприклад, “літнє взуття” або “чоловічі куртки”. Звідти найпопулярніші товари будуть відображатися поряд з Вашим пошуком у новому розділі. Потім користувачі можуть торкнутися різних варіантів фільтрації, щоб звузити те, що шукають, вибираючи такі речі, як стиль, розмір тощо.

Користувачі також можуть натискати на продукти, щоб переглянути декілька зображень (як на Amazon та Ebay), отримати огляди та відгуки, прокручуючи вниз на сторінці продукту, а також переглядати продавців, що пропонують цей товар, поряд із їхніми цінниками. Якщо торкнутися  посилання на магазин, який згадується там, користувач перейде на веб-сайт компанії, де він може безпосередньо замовити товар.

За результатами пошуку, за даними Google, включено понад мільйон інтернет-магазинів, які оновлюють дані про результати регулярно. Роздрібні торговці можуть безкоштовно брати участь в результатах пошуку, якщо вони пропонують відповідні товари. Цей новий розділ продукту користувачі побачать у Пошуку на мобільних пристроях.

До речі, саме зараз настав кращий час для оновлення до Windows 10. У статті зібрані кілька порад для справжніх шанувальників Windows 7, щоб полегшити їм перехід на нову систему.

Також команда дослідників з компанії Lyrebirds оприлюднила інформацію про уразливість (CVE-2019-19494) в кабельних модемах на базі чипів Broadcom від різних виробників, що дозволяє повністю перехопити контроль над пристроєм.

Зверніть увагу, діяльність міжрегіонального хакерського угруповання, учасники якого викрадали кошти з рахунків вітчизняних державних підприємств, заблокувала Служба безпеки України. Оперативники спецслужби встановили, що організаторами оборудки є мешканці Одеської та Дніпропетровської областей, які виявляли уразливості у функціонуванні систем електронних грошових переказів держустанов.

Цікаво, що понад півсотні організацій звернулися до компанії Google з проханням вжити заходів щодо виробників Android-смартфонів.

Дослідницька фірма з питань кібербезпеки Check Point Research стверджує, що виявила “численні вразливості” в додатку TikTok для відеообміну.

Навіть через кілька років після масштабної кампанії з використанням здирницького ПЗ WannaCry, від якого постраждало безліч користувачів в більш ніж 100 країнах світу, воно все ще продовжує заражати нові пристрої і навіть в минулому році посіло перше місце серед всіх програм-вимагачів.

Поділитися
Exit mobile version