В Microsoft Edge додали функцію перевірки, чи були вкрадені логіни і паролі користувача

2 хв. читання
microsoft edge 2

Браузер буде постійно звіряти інформацію з базами даних про розсекречені логіни і паролі.

Постійний моніторинг паролів дозволить користувачам отримувати інформацію в разі виявлення діяльності з боку кібершахраїв. Слідом за цим власники пристроїв будуть отримувати поради, що дозволяють змінити конфіденційні дані в цілях збереження високого рівня безпеки. Паролі в цьому випадку повинні бути синхронізовані з обліковим записом Microsoft.

У новому релізі Microsoft Edge 88, заснованому на Chromium 88, з’явиться вертикальна навігація між відкритими вкладками і розширена функціональність для роботи з PDF-файлами.

Крім того, Microsoft працює над поліпшенням механізму захисту від спаму. Присутній в Chromium захист, на думку співробітника Microsoft Еріка Лоуренса, може працювати неправильно і блокувати доступ до деяких URL-адрес. Тому в компанії сподіваються поліпшити цей механізм.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як змінити обліковий запис Google за замовчуванням на комп’ютері? – ІНСТРУКЦІЯ

Як використовувати Google Duo для здійснення відеодзвінків? – ІНСТРУКЦІЯ

Як безпечно вітати, спілкуватися, святкувати через Інтернет? Поради

Як додавати, редагувати або видаляти збережені паролі в Microsoft Edge? – ІНСТРУКЦІЯ

Як швидко очистити всі сповіщення на Mac? ІНСТРУКЦІЯ

Зверніть увагу, більшість фішинг-кампаній працюють шляхом використання імен відомих компаній, брендів та продуктів. Мета зловмисників – змусити користувачів думати, що початкове повідомлення надходить від законної особи, збільшуючи тим самим шанси, що Ви натиснете та ініціюєте завантаження шкідливого програмного забезпечення.

Окрім цього, Google Project Zero розкрив уразливість “нульового дня” у Windows, спричинену неправильним виправленням CVE-2020-0986  – недоліка безпеки, шо став відомим з кампанії, яка отримала назву Operation PowerFall.

До речі, через одинадцять місяців після того, як компанія Microsoft офіційно припинила технічну підтримку операційної системи Windows 7, Google нарешті закликала розробників Chromium припинити використання цієї ОС.

Поділитися
Exit mobile version