Як змінити обліковий запис Google за замовчуванням на комп’ютері? – ІНСТРУКЦІЯ

4 хв. читання

Користуватися Інтернетом легко, коли одночасно увійти до кількох облікових записів Google, але Ви завжди повертатиметесь до облікового запису за замовчуванням. Змінити обліковий запис Google це трохи складно, але можливо.

Обліковий запис Google за замовчуванням визначається той, що Ви вперше використовували для входу. Це ж правило застосовується до пристроїв Android та багатьох додатків Google. На жаль, змінювати обліковий запис “за замовчуванням” дещо громіздко.

Ви можете побачити, який із Ваших облікових записів є типовим, відвідавши веб-сайт Google і натиснувши значок профілю у верхньому правому куті. Ви побачите список усіх облікових записів Google, якими Ви користувались. Якщо на одному з облікових записів не вказано “За замовчуванням”, ви вже використовуєте обліковий запис за замовчуванням.

Як змінити обліковий запис Google за замовчуванням

Як вже згадувалося раніше, першим обліковим записом, у який Ви увійшли, став обліковим записом за замовчуванням, тому скасування цього означає вихід з усіх облікових записів. Після описаних далі дій Ви зможете увійти спочатку за допомогою нового облікового запису за замовчуванням.

1. Спочатку перейдіть до google.com у веб-браузері та натисніть значок профілю у верхньому правому куті.

Як змінити обліковий запис Google за замовчуванням на комп'ютері

2. Далі у спливаючому меню виберіть “Вийти“.

3. Якщо Ви увійшли в Google Chrome, отримаєте сповіщення, що синхронізацію для Вашого облікового запису призупинено. Натисніть “Продовжити“.

4. Тепер Ви можете знову увійти в систему за допомогою облікового запису, який відтепер має бути типовим. Натисніть “Увійти” у верхньому правому куті домашньої сторінки Google.

5. Ви побачите список усіх облікових записів, які раніше входили в систему. Виберіть той, котрий ви хочете зробити за замовчуванням, або натисніть “Змінити екаунт“.

6. Увійдіть до сервісів Google за допомогою того екаунта, якого хочете.

Ось і все! Хоча це не найкращий метод зміни облікових записів за замовчуванням, він працює. Сподіваємось, це вирішить будь-які проблеми, які виникали у Вас із переходом на інший екаунт.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Зверніть увагу, генеральні прокурори десяти американських штатів подали антимонопольний позов проти Google. Вони звинувачують компанію в змові з Facebook і порушення законодавства про рекламу в Інтернеті.

Окрім цього, три мільйони користувачів стали жертвами шкідливих розширень для браузерів Chrome і Edge. Ці розширення викрадали персональні дані і перенаправляли користувачів на фішингові сайти.

До речі, американська компанія SolarWinds розпочала розслідування кіберінціденту, під час якого зловмисникам вдалося використати продукти SolarWinds в атаках на державні і приватні організації США. Кіберзлочинці змогли скомпрометувати систему збирання софту, яку використовують для моніторингової платформи Orion

Нагадаємо, що iOS 14.3 і iPadOS 14.3 отримали виправлення 11 проблем безпеки, серед яких є настільки серйозні, що зловмисник може виконати код на пристроях iPhone і iPad. Для експлуатації двох найсерйозніших багів хакеру досить використовувати спеціально підготовлений файл шрифту, за допомогою якого можна запустити шкідливий код в системі жертви.

Поділитися
Exit mobile version