Windows 10 почне пояснювати збої більш зрозумілою мовою

2 хв. читання
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Microsoft виправить помилки у Windows 10.  Адже зараз вони не демонструють ніякої корисної інформації, а розшифровку доводиться шукати в Google, пише Сьогодні.

Компанія планує випустити поліпшену версію своїх повідомлень про помилки, які можуть з’явитися при установці Windows 10 вже квітневого оновлення.

5c5633ee45ebf

Система установки Windows 10 буде точно повідомляти причину виникнення неполадки, з чим вона пов’язана і дасть чіткі вказівки щодо її вирішення.

Наприклад, якщо ви переходите на Windows 10 з Windows 8.1 або Windows 7, і у користувача будуть програми, несумісні з новою ОС, програма установки ввічливо повідомить, що це за програми, і запропонує їх видалити, щоб уникнути проблем у подальшому. У деяких випадках буде присутня кнопка “Видалити” прямо у вікні установки.
Якщо проблема не може бути вирішена простим видаленням програми, програма установки Windows 10 запропонує кнопку “Детальніше”, яка призведе безпосередньо до відповідного розділу бази знань Microsoft.

До речі, чергове масштабне оновлення для Windows 10 стартувало з 27 січня. Воно містить абсолютно новий дизайн та інтерфейс, який вже зараз можуть випробувати всі бажаючі, встановивши доступну Insider Preview Build (18 323).

Як відомо, великі апдейти Windows 10, яка вперше побачила світ влітку 2015 року, випускають двічі на рік. Офіційні джерела повідомляють, що велике оновлення для Windows 10 вийде в квітні нинішнього року.

Користувачів чекають навіть оновлені розділи “Пуск” і “Центр дій” в панелі повідомлень. Більш того, всім користувачам нададуть можливість самостійно вибрати бажаний колір всього інтерфейсу з відразу декількох, що дозволить підлаштувати зовнішній вигляд всієї системи під свої потреби і цілі.

Поділитися
Exit mobile version