Windows 10 втратить вигляд фірмових плиток

2 хв. читання

Компанія Microsoft випустила тестову версію Windows 10 для внутрішнього використання під номером 18947. Однак вона помилково потрапила до учасників програми Windows Insider, повідомляє ExtremeTech.

Виявилося, що у цій версії є новий дизайн меню “Пуск”, який втратить фірмових плиток.

EAPWGDgWsAABbjF?format=jpg&name=medium

Збірка створена тільки у 32-розрядній редакції. Меню “Пуск” в ній містить додатки, пошук і доступ до списку встановлених програм.

Також можна відзначити ухил в сторону монохромних іконок. Від списку, схоже, вирішили відмовитися. При цьому, за даними інсайдерів, збірка ще навіть не пройшла внутрішнє тестування Microsoft.

Крім зміни зовнішнього вигляду, особливих відмінностей немає. Хіба що з’явилася можливість пошуку анімованих GIF-зображень всередині панелі емодзі. У решті елементів це та сама Windows 10 Pro.

Фахівці передбачають, що ця збірка може бути “заготівлею” для майбутньої Windows Lite, однак це лише версія.

У компанії вже заявили, що розбираються з причинами витоку інформації і займаються їх вирішенням.

Нагадаємо, версія Microsoft Edge, встановлена в Windows 10, відправляє повну URL-адресу сайтів, які відвідує користувач, компанії Microsoft. Ці дані містять не тільки інформацію про сторінку, а й ідентифікатор безпеки.

Також компанія Vivo впроваджує нову унікальну технологію для своїх смартфонів, що отримала назву “Dual Wi-Fi Acceleration”. Вона дозволяє підключатися до двох Wi-Fi одночасно для більш стабільного з’єднання.

Стало відомо, що фальшиву шкідливу програму маскують під FaceApp та розповсюджують через інфіковані веб-сайти та YouTube.

Поділитися
Exit mobile version