Xiaomi випустила алгоритм розпізнавання обличчя, як на iPhone

2 хв. читання
miui 10

Xiaomi випустла нову прошивку MIUI 10, яка отримала новий алгоритм розпізнавання особи Face Unlock. Про це повідомляє AKKet.com.

Функція працює не лише швидше та ефективніше, але й дозволяє залишатися на екрані блокування тоді, коли відбулося розпізнавання. Такий самий принцип використовується в iOS, що дозволяє читати захищені від сторонніх очей повідомлення, вміст яких ховається при заблокованому телефоні.

Однак, на відміну від iOS, щоб використовувати нову можливість, користувачі повинні увімкнути функцію розпізнавання обличчя у налаштуваннях, а якщо цього не зробити, то все буде працювати так, як раніше. У такому випадку прямо з екрану блокування користувач буде потрапляти на домашній екран.

При цьому Xiaomi не забула додати у фірмову прошивку спеціальне налаштування, яке дозволяє приховати вміст повідомлень від усіх додатків або тільки окремих. Прочитати їх вміст можна буде тільки після сканування особи.

Нове програмне забезпечення вже доступне для завантаження та встановлення на смартфони Mi 9 і Redmi Note 7, а в найближчі кілька тижнів його повинні отримати й інші моделі мобільних пристроїв, випущених за останні роки.

Нагадаємо, Xiaomi випустила нову MIUI 10, яка підвищує швидкість роботи мобільних пристроїв удвічі.

Також завдяки останньому оновленню програми Mi Home з’явилася можливість управляти ґаджетами китайської компанії Xiaomi за допомогою голосового помічника з iPhone або iPad.

Поділитися
Exit mobile version