На MacBook хочуть встановити біосенсори

1 хв. читання
macbook 1

Датчики відстеження показників здоров’я користувачів можуть з’явитися у ноутбуках Apple. Це підтверджується патентом, який компанія подала ще минулого року, але видали його тільки зараз, пише Ixbit.com.

Патент під назвою “Портативний електронний пристрій, що має інтегровані біосенсори” описує реалізацію того самого сенсора у мобільному ПК. Такий датчик може бути розташований праворуч від тачпада, якраз в тому місці, де зазвичай лежить права рука користувача, коли він не використовує тачпад.

Таким чином, датчик може відстежувати пульс користувача практично у будь-який час, і користувачеві можна буде не думати про те, щоб в черговий раз запустити процес вимірювання.

Зазначають, що датчик у ноутбуці може бути точнішим, ніж у годинниках Apple Watch.

Нагадаємо, аналітик Мінг-Чі Куо, відомий своїми прогнозами про майбутні продукти Apple, повідомив про те, що компанія готує новий 16-дюймовий MacBook Pro.

Також стало відомо, які новинки Apple планує випустити в 2019 році. Окрім MacBook Pro,  компанія випустить 31-дюймовий 6K монітор, iPhone з двосторонньою зарядкою, нові iPad і багато іншого.

Поділитися
Exit mobile version