Нові iPhone і 6K монітори: чим Apple здивує користувачів у 2019 році

2 хв. читання
macbook Pro concept 4

Стало відомо, які новинки Apple планує випустити в 2019 році. За словами аналітика Мін Чи Куо, Apple випустить новий 16-дюймовий MacBook Pro, 31-дюймовий 6K монітор, iPhone з двосторонньою зарядкою, нові iPad і багато іншого, пише seMobile.

Згідно з даними Куо, новий MacBook Pro буде у двох розмірах: 16 дюймів і 16,5 дюймів, поряд з оновленим дизайном. Подібні розміри зроблять його найбільшим MacBook з тих пір, як було припинено продаж 17-дюймового MacBook в 2012 році.

Крім того, 13-дюймовий MacBook Pro може отримати можливість розширення оперативної пам’яті до 32 ГБ. Поточний варіант 13-дюймового MacBook Pro підтримує тільки до 16 ГБ оперативної пам’яті. Також повідомляється, що компанія працює над новим дисплеєм з роздільною здатністю 31,6 дюйма і розширенням 6K. Монітор має “підсвічування Mini LED”, для кращої якість зображення. Крім того, також очікується, що Apple випустить новий Mac Pro з “легко оновлюваними компонентами”.

Що стосується iPhone, стверджується, що в цьому році моделі збережуть такий самий дизайн і розмір екрану, що і iPhone XS і iPhone XR. Майбутні нові iPhone будуть мати розміри дисплея 6,5 дюйма, 5,8 дюйма і 6,1 дюйма. Компанія включить нову функцію для своїх смартфонів, яка називається надширокосмуговим зв’язком для позиціонування або навігації в приміщенні, нове покриття з матового скла і двосторонню бездротову зарядку

Крім iPhone, компанія також представить нові iPad. На цей раз Apple випустить дві нові моделі iPad Pro. Існуючий 9,7-дюймовий iPad може бути збільшений до 10,2 дюйма за рахунок зменшення рамок навколо дисплея. Компанія також планує оновити процесор iPad.

До речі, Apple придбала компанію Pullstring, яка відома тим, що розробила фірмовий голос ляльки “Барбі”. На думку експертів, метою покупки амбітного стартапу є бажання Apple удосконалити свого голосового асистента Siri.

Поділитися
Exit mobile version