Як отримати доступ до збережених паролів у Chrome для Android?

3 хв. читання

Android – найбільша екосистема смартфонів, яка використовується на понад двох мільярдах пристроїв в усьому світі. Google створив різні версії Android для телевізорів, носіїв та інших пристроїв IoT. Більшість корисних додатків на пристроях Android створені Google, а саме – Фотографії, Карти, Пошук та браузер Chrome. Однак деяким користувачам важко шукати паролі, які зберігаються в браузері Chrome.

Пропонуємо ознайомитись з простою, покроковою інструкцією, що дозволяє користувачам отримувати доступ до збережених паролів Chrome на пристроях Android.

Отримати збережені паролі в Google Chrome досить просто. Виконайте наступні дії:

  • Відкрийте браузер Chrome на своєму смартфоні Android.
  • Торкніться трьох крапок у правому верхньому куті веб-переглядача та натисніть Налаштування.
  • Тепер торкніться опції паролів, щоб побачити всі збережені паролі в браузері.
  • Знайдіть усі збережені паролі.
  • Просто натисніть на них і дізнайтеся пароль після введення PIN-коду для автентифікації.

Сподіваємося, що Ви успішно отримали доступ до збережених паролів у Google Chrome. Якщо у Вас є якісь проблеми, повідомте нас про це.

До речі, аналогічним чином користувач може отримати свої паролі з різних браузерів, таких як Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera тощо.

password 4

Також радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Нагадаємо, Microsoft випустила позапланове оновлення для Windows 10 з метою виправити баг, що викликає проблеми з підключенням до інтернету через VPN. Однак, як виявилося, виправлення також викликає проблеми з підключенням до Інтернету, але тепер вже через Wi-Fi.

Також сьогодні більшість працівників компаній, учні, студенти та викладачі знаходяться на вимушеній самоізоляції через загрозу інфікування COVID-19. Саме тому популярними стали додатки, які дозволяють спілкуватися за допомогою відео в режимі реального часу.

Зверніть увагу, що під час пандемії коронавірусу кіберзлочинці активізували та оновили різноманітні схеми шахрайств. Найчастіше спекулюють на товарах індивідуального захисту, розповсюджують фейки, здійснють СМС-розсилку та телефонують, щоб виманити Ваші персональні дані та кошти.

Ймовірно, мало людей будуть заперечувати проти збору певних даних для відстеження інфікованих людей, якщо це допоможе зупинити поширення вірусу. Однак, крім очевидної користі від використання технологій, існують і ризики для цифрової конфіденційності громадян.

Усіх цікавить, чи можна опускати в воду смартфон без захисту від води. Насправді ж, навіть якщо телефон захищений від води, все одно не варто лізти з ним у воду.

Поділитися
Exit mobile version