Як перенести дані з одного iPhone на інший без створення резервної копії?

3 хв. читання
iphone

Незважаючи на те що в iOS 11 вже була функція перенесення налаштувань з одного iPhone на інший, насправді другий смартфон був потрібен виключно для верифікації, тоді як всі дані переносилися з резервної копії iCloud.

З виходом iOS 12.4 перенесення даних відбувається безпосередньо з пам’яті смартфона. До того ж зробити це можна двома різними способами: за допомогою Wi-Fi або за допомогою дроту. Щоправда, для другого вам буде потрібно Lightning-кабель і перехідник, пише AppleInsider.

Процес перенесення даних в iOS 12.4 надзвичайно простий. Під час початкової активації нового iPhone потрібно просто піднести до нього старий пристрій ближче. Апарати розпізнають один одного і на екрані нового з’явиться пропозиція провести налаштування з функцією “Швидкий старт”. Потім підтвердіть підключення введенням пароля від облікового запису Apple ID, задайте відбиток пальця або особи залежно від моделі смартфона та виберіть перенесення даних зі старого iPhone. Будьте готові до того, що цей процес може тривати від кількох хвилин до кількох годин.

На відміну від відновлення резервної копії пряме перенесення даних є кращим варіантом. Справа в тому, що резервна копія, яка була створена раніше, може містити застарілі зміни, які Ви проводили раніше зі своїм iPhone. Наприклад, встановлювали нові додатки або видаляли непотрібні. При прямому способі всі відомості передаються в тому вигляді, в якому вони є на смартфоні на момент сполучення. До того ж, такий спосіб не обмежує Вас в обсягах переданої інформації, на відміну від iCloud.

Нагадаємо, версія Microsoft Edge, встановлена в Windows 10, відправляє повну URL-адресу сайтів, які відвідує користувач, компанії Microsoft. Ці дані містять не тільки інформацію про сторінку, а й ідентифікатор безпеки.

Також компанія Vivo впроваджує нову унікальну технологію для своїх смартфонів, що отримала назву “Dual Wi-Fi Acceleration”. Вона дозволяє підключатися до двох Wi-Fi одночасно для більш стабільного з’єднання.

Стало відомо, що фальшиву шкідливу програму маскують під FaceApp та розповсюджують через інфіковані веб-сайти та YouTube.

Окрім цього, навіть правоохоронні органи втратять можливість прослуховувати мобільні пристрої з запуском технологій 5G.

Якщо смартфон став Вашим цифровим помічником у повсякденному житті й у роботі, пропонуємо добірку мобільних сервісів для монтажу відео. Вони стануть Вам у нагоді, коли Ви перебуваєте на цікавій події, за кордоном, маєте гарні кадри але не маєте часу, щоб змонтувати їх у непростому Premiere Pro, радять фахівці громадської організації “Інтерньюз-Україна“.

Поділитися
Exit mobile version