Швидко видалити непотрібні контакти на Android допоможуть спеціальні додатки

2 хв. читання
android use1

Найпростіший спосіб очищення списку контактів на смартфоні – це видалення кожного з них вручну. Однак цей процес може стати довгим та нудним. Щоб зекономити час та нерви, пропонуємо ознайомитися з програмами, які допоможуть оптимізувати Ваші контакти на Android-смартфоні.

Перша програма, на яку варто звернути увагу, називається Cloze Relationship Management. Вона дозволяє Вам не тільки очистити адресну книгу від неактивних контактів або дублікатів, а й зробить взаємодію з електронної записником зручнішим (наприклад, сформує списки улюблених контактів і організовує користувачів в групи). Щоправда, ця опція є платною, але і без неї почистити список контактів у Вас вийде без проблем.

Ще один додаток (в якому за додаткові опції також доведеться заплатити) носить назву Contacts Optimizer. Основна функціональність програми з оптимізації списку доступна і в базовій версії, але можливість пошуку дублікатів буде заблокована.

Щоб позбутися дублікатів у списку контактів, Вам потрібно увійти до веб-версії додатка Google Контакти та на сторінці сервісу обрати вкладку “Схожі контакти”. Вона містить всі контакти, які мають дублі. Далі Ви зможете або видалити контакти-двійники, або об’єднати два дублі в один повноцінний контакт.

Якщо смартфон став Вашим цифровим помічником у повсякденному житті й у роботі, пропонуємо добірку мобільних сервісів для монтажу відео. Вони стануть Вам у нагоді, коли Ви перебуваєте на цікавій події, за кордоном, маєте гарні кадри але не маєте часу, щоб змонтувати їх у непростому Premiere Pro, радять фахівці громадської організації “Інтерньюз-Україна“.

Зверніть увагу, завантажувач CCleaner містить рекламні пропозиції сторонніх продуктів. Так, користувачі CCleaner, які оновлюють програму або встановлюють її заново за допомогою оффлайн-завантажувача, можуть отримати ці пропозиції.

Також компанія Vivo впроваджує нову унікальну технологію для своїх смартфонів, що отримала назву “Dual Wi-Fi Acceleration”. Вона дозволяє підключатися до двох Wi-Fi одночасно для більш стабільного з’єднання.

Поділитися
Exit mobile version